Excalibur 5 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 1.Twój Nick: Excalibur 2.Nick admina/gracza który zawinił: [PwNeD]* 3.Admin/Gracz : [PwNeD]* 4.Data i godzina: 30.11.2014 - 20:16:55 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie zdazylem sie zorientowac co i jak tak szybko dostalem bana. Nigdy nie czitowalem i nie czituje, Taki ban bez powodu to nie wiem.... zenada po prostu. Swiadek: KOALA - mam nadziej ze zauwazyl - byl wtedy na serwerze. 6.Opis sytuacji: Wszedłem na ostatnia runde mirage zabilem 2, po 3 runadach na trainie (0:3 statystyki)zglosilem czitera i poprosilem zeby zrestartowac mape bo kilka rund bylo po 1 cziterze w kazdej druzynie i kosili wszystkich. Nie wiedziec dlaczego dostalem nagle bana, nie zabilem wczesniej nikogo, nikt nie zrobil mi screenow i dostalem info ze ja czituje... zenada. Taki admin to tylko przypal dla serwera. Jesli ktos ma problem z moim graniem to prosze sie zapytac koali czy kiedykolwiek cos bylo takiego z moim udzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 no to powiem jako admin ze pan PwNeD musi dac demko w tej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak dostałeś bana to wybacz,ale było kilka podszywek nie dawaliśmy rady z Koalą, Banowałem Typa o nicku takim samym ponieważ miał aima,podszywki robili pode mnie pod Ciebie pod eK'a,także jeżeli możecie odbanujcie go. Wybacz Exc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excalibur 5 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 bardzo serdecznie prosze więc o demko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Exc,Ty byłeś czysty bo gadałem z Koalą,zbanowałem typa podszywającego się pod twój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excalibur 5 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ok dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak pisałem wyżej mieliśmy we 2 dużo podszywek i pod Twój nick również się podszywano,ponieważ latający celownik i strzelanie do 3 osób naraz to wiesz. wiem że to nie Ty,ale banowałem ten nick na którym grał cheater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Proszę Bardzo,zobacz ile mieliśmy roboty we 2 z Koalą w przeciągu 5min... Za tego bana przepraszam,lecz to nie moja wina że cheaterom się nudzi i podszywają się pod innych,ja banowałem Aimera o Twoim nicku,prosiłbym o UB dla Excalibura. Edytowane 30 Listopada 2014 przez MaZeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No tak jestem świadkiem ale faktycznie to była podszywka pod Ciebie excalibur znam cie i wiem ze ty nie czitujesz ale tak jak pwned napisal wyzej było dużo cziterów i podszywek i nie nadążaliśmy pwned dał bana na nick no i ty wszedłeś i dostałeś bana za swoją podszywke , więc mam nadzieje że szybko dostaniesz UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ok dzieki. Pozdrawiam Uznaję to za zakończenie skargi. Stwórz temat z prośbą o UB podając link do tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi