nerish 2 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nick: Nerish`Link do SSów: - Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Nerish` ==== Admin : Mazowiecki Marcin : ) ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 11/30/2014 - 20 : 55 : Serwer: DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=108162Witam.Piszę do Was w pewnej sprawie. Dostałem bana o treści "Czitowanie" - ban permamentny. Jako iż zależy mi na Waszym serverzę, proszę o rozpatrzenie mojej prośby. Także, chciałbym opisac zaistniałą sytuację : Wszedłem na server, jak to robię dosc często od wczoraj i chcę pograc jak zwykle. Kupuje broń itd., i zaczynam grac. 2 bańki ładnie siadły, zabiłem wyżej wymienionego admina - Mazowiecki Marcin, po czym spotkałem się z banem permamentny o treści podanej wyżej. Nie rozumiem skąd ta bezpodstawna decyzja admina, gdyż jestem graczem czystym. W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o obejrzenie dem z tej i innych mapek. Uważam, że nie jest to słuszna decyzja, ponieważ tak jak mówiłem, nigdy nie czitowałem i robił tego nie będę.Proszę o UB Z poważaniem, Nerish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 24h na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerish 2 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ty nic nie rób, marcin ma 24 godziny na wstawienie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerish 2 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Aha, dobrze rozumiem Tyle czekania.. no cóz.Czekam z niecierpliwością na demko Pozdrawiam@edit. 24h minęło, demko nie zostało wsawione przez admina. Prosze o UB. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez nerish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi