Wonzay 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 1. Nick: WONZAY2. Imię: Adam3. Wiek: 244. Znajomość Sourcemoda(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ chcę utrzymać miłą atmosferę oraz kulturę na serwerze. Grałem już na tym serwerze dosyć sporo ale miałem przeprowadzkę oraz zakupiłem nowy komputer.8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:910258669. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2h-3h10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Weekend mogę cały, gorzej z tygodniami bo robota ale wieczorem na pewno będę.11. Staż w grze counter strike Global Offensive: 601 h12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja cię nic nie kojarzę. Niby grałeś na serwerze, a dopiero się teraz rejestrujesz i po 20min gry dzisiaj składasz podanie. Na dzień dzisiejszy decyzja jest jaka jest. Pograj więcej i daj się poznać, a zobaczymy co będzie. Przy następnym podaniu uwzględnij nick na którym wcześniej grałeś, a przede wszystkim kiedy to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi