huq 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: huq.2. Imię: Damian3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/huq./193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam, nazywam się Damian mam 17 lat, ucze się w Technikum o profilu informatycznym i mieszkam w Toruniu. Interesuje się sportem i informatyką. Uważam,że powienienem zostać Administratorem dlatego,że potrafie poświęcić nawet do 7-8 godzin dziennie na serwerze. Jestem cierpliwy, wyrozumiały i towarzyski. Potrafie rozmawiać/pisać po Angielsku/Niemiecku, więc porozumiewanie się z graczami zaagraniczymi nie jest dla mnie problemem.Uważam,że potrafie doprowadzić do ,, dyscypliny " na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam steama od tygodnia, w krótce będe znów miał. ( tydzień-dwa ).10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Tak jak pisałem wyżej dni tygodnia ( szkolne ) do 7-8 godzin. Dni tygodnia ( wolne,święta,weekend,itp..) do 10-11 godzin.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Uważam,że weekend jest od tego,żeby sobie pospać hehe, więc tak od 12-13 do 1-2 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 latek.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem, miałem swoje serwery. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez huq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) 1 post na forum - konto do podania "Uważam,że powienienem zostać Administratorem dlatego,że potrafie poświęcić nawet do 7-8 godzin dziennie na serwerze. " A twój gametracker wynosi troszkę ponad 15h. Grasz tu od wtorku ( nawet nie minął tydzień odkąd pierwszy raz się pojawiłeś. ) Również uważam, że obecnie jest dużo adminów. Popraw aktywność na forum i serwerze. Na nie. @kubaaa "8. Ty jako Admin nie masz "potrafić" lecz umieć ogarnąć serwer" a czym się różni to czy potrafi ogarnac serwer, czy umie ogarnąć serwer? xD Edytowane 1 Grudnia 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jesteś krótko na serwie. Konto utworzone dla podania. Zapoznaj się z forumowiczami/graczami serwera, pograj trochę i dopiero złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Za bardzo sie pospieszyles z tym podaniem. Nadrob aktywnosci na serwerze i forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Na + STEAM, uptime, składka. Na - aktywność na forum. Nadrób aktywność a będzie ok, narazie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Aktywność na forum - Gt. - Zapraszam za dwa tygodnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Na nie. Nie spelniasz wymagania na admina napisz podanie za 2 tygodnie popraw aktywnosc na forum i serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Też uważam, że powinieneś poprawić aktywność na forum i na serwerze. Jeżeli napiszesz podanie za tydzień albo dwa, będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 - Aktywność na forum, -Gt, -Jak grasz to się prawie w ogóle nie odzywasz, Ps jeśli chcesz się wbić do tłumu polecam posiedzieć na ts z graczami i adminami Jestem jak na razie na Nie, napisz za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 1.Jestem na nie 2. Jesteś nowym graczem i nawet nie wiesz kto jest Adminem na seriwe 3.Słabe gt 4. Konto dla podania. 5. Nawet CIę nie znam a gram już trochę na tym serwie 6. Nadrób braki, których nie spełniasz według regulaminu 7. Poznaj Adminów i graczy 8. Ty jako Admin nie masz "potrafić" lecz umieć ogarnąć serwer 9. Fajnie, że znasz języki, tak się składa, że ja też i mam nawet rozszerzonego Niemca ale i tak jak grają zagraniczni to albo czitują albo się wgl nie odzywają 10. Spróbuj troszkę kiedyś później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GokU. 6 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Na nie. Główny powód to aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 na nie bo zerowa aktywnosc na forum. popraw ja i pokaz te swoje 7 godzin ana serwerze dziennie a bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufecik 9 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na nie ! powody up .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Najpierw nadrób aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi