f0rget. 8 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Siemanko od kilku godzin mam problem z wejsciem na serwer z powodu "models/model_broni/v_ak47.mdl, disconnecting". Takie coś mi wyskakuje gdy próbuje wchodzić na serwer, dodam że usuwałem z modeli ak i to nie pomogło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 wgraj na nowo model ak47 ze strony gamebanana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 cl_allowdownload 1 i pobierze Ci model zgodny z tym co jest na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rget. 8 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzieki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nmzc ; c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi