Remorx 0 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Czemu nie mogę wbić na serwer?? Pisze mi kicked : 'nie możesz wejść na serwer' chciałbym od czasu do czasu zagrać w dr no ale sie nieda :| Prosze o pomoc !! Bana raczej nie moglem dostac bo mam haslo... Sorki jesli nie pisze w tym dziale co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) To oznacza że masz hasło jak to sam powiedziałeś więc musisz je wpisać Lub ktoś inny po prostu je założył na Twoim nicku. Pozdrawiam (setinfo "_pw" "haslo") jak coś xd @@Do zamknięcia Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Miverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remorx 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 No wpisywałem chyba xD Niepamiętam xd wpisze i zobcze Dzięki xD Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 No wpisywałem chyba xD Niepamiętam xd wpisze i zobcze Dzięki xD Pozdro Już parę dni minęło.. czy pomoc została udzielona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi