TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: TYLK0 H3@D$H00T! 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/8 jednak kilka dni się przyda na przypomnienie komend 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Będzie potrzebna to pewnie 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/TYLK0%20H3%40D%24H00T%21/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: A więc mam na imię Dominik, mam 16 lat. Uczęszczam do Technikum o profilu elektrycznym. Mieszkam na Śląsku, dokładniej Ruda Śląska. Interesuję się sztukami walki, wędkarstwem karpiowym ( to może być przyczyna najczęstszej nieobecności kilku dniowej z mojej strony). Dlaczego ja? Jak na ten wiek mam naprawdę dobrze doświadczenie w adminowaniu, chcę również pomóc administracji zwalczać tą grupkę, która utrudnia nam rozgrywkę. Składam również to podanie, ponieważ wiem że FFA potrzebuje adminów. Jeżeli nie ta sytuacja, to na pewno z 23-ma godzinami nie skłądał bym podania, jednak jestem już dość rozpoznawalną osobą na tej serwerowni . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:93097690 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na serwerze mogę siedzieć od 1 godzinki w górę. Zdarzy mi się zagrać mniej niż godzinkę, jednak są to przyczyny nauki 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: Mniej więcej od 16/17 Weekendy: Czasami nawet cały dzień oczywiście z przerwami ^^, bądź od popołudnia. 12. Staż w grze counter strike 1.6 Dłuuuuuugggggooooooo, jednak z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): ohoho, wiele razy, miałem serwerownię ze znajomymi jako "doradca", a adminem byłem już tyle razy, że nawet nie pamiętam Pozdrawiam i liczę na pozytywne wypowiedzi PS: Tak jak napisałem wcześniej: Gdyby FFA nie potrzebowało adminów, tak szybko bym podania nie składał Smiley NIe widujesz bo sam nie grasz Jeżeli masz NIck: NeverGiveUp to twoje GT jest przerażające. WuZeT- Podejrzewałem, że będą również jakieś hejty na doświadczenie. Nikt wierzyć nie musi. Nie mam niestety kontaktu ze starymi znajomymi, więc niema jak udowodnić No ale cóż.. Nic na to nie poradzę. Piona! Edytowane 3 Grudnia 2014 przez TYLK0 H3@DSH00T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jestem na tak wymagania spełnia, miła osoba, kulturalna, myśle że te godziny na pewno nadrobisz:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na tak,wymogi spełnia,składka,amx,steam,dobrze gra, bardzo często odzywa się do mnie na steam jak i dużo czasu poświęca na serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Hmmm, wymagania spelniasz, widuje Cię na serwerze,jestes aktywny. Więc dałabym Ci szanse. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wymagania i uptime na duży plus. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jestem na TAK: ) Wymagania spełnia . Tylko dobij godziny na serwerze . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jesteś miły, kulturalny. Słabo z godzinami na serwerze stoisz. Jest to duży minus ale naprawdę Cię lubię więc jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 miły jesteś kulturalny wymagania spełniasz więc czemu nie Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rget. 8 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 16 lat ? :DD na TAK + składka + kultura + dużo czasu na serwerze + fajnie się z Tobą gada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jasne ze tak -ogarnia -mily -wymagania spelnia powodzenia ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na tak - kulturka - wymagania - doświadczanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jestem na tak + Często grasz + wymagania XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jestem na nie nie widuje cie na serwerze .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Często Cię zabijam więc jestem na tak! ! ! welcome free frag a tal serio to na NIE! ! ! -wiek -ostatnio często gram, ale Ciebie jakoś nie widuje Wątpiłbym w to doświadczenie, ale no cóż nie ja muszę oceniać wiarygodność tego. EDIT: Widziałem Cię, a jednak grasz!! Zauważyłem Cię bo przez całego nuke miałeś tak wyjebane pingi, że aż krew mnie zalewała jak nie dało się Ciebie trafić. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez WuZet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jestem na TAK -Kultura -Wymagania -Dosyć często widuję cie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarunia96 3 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 jestem na tak +wymogi wszystkie spelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 25h już jest czyli wszystkie wymogi spełnione Posiadasz steam (+), masz doświadczenie w adminowaniu no i jesteś aktywny na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALizka 8 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 No jesteś aktywny, wydajesz się ogarnięty.;p więc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi