(-_-)GOOD(-_-) 0 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:(-_-)GOOD(-_-) 2. Imię:kazimierz 3. Wiek:17,5 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):(6/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Składka (Tak/Nie):NIE 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%28-_-%29GOOD%28-_-%29/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: gram często na tym serwerze i postanowiłem zgłosic sie na admina ponieważ gram czesto na serwerze i dotychczasowi admini grają dosyć żadko. nie byłem karany. i lubie grac na tym serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_1:0:66653133 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-10 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:od pn do nd godziny 15-20 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:300h przegrancyh 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:niestety nie ale szybko sie uczcze Edytowane 2 Grudnia 2014 przez (-_-)GOOD(-_-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowniKK 1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) (-_-)GOOD(-_-) Zacznijmy może od twoich + Aktywny na serwerze Nie ma z nim problemów Da radę porozmawiać Kulturka jest Czasami coś podpowie nowemu graczowi, ogólnie nie jest źle. ALE Jednak można dostrzec też minusy Brak doświadczenia na stanowisku administratora serwera. Zastanawia mnie trochę twój wiek. W podaniu podałeś 17,5, a w nazwie jest 1999 (są to w 90% moje głupie przemyślenia - nie zwracajcie na to uwagi). Nie mam nic do Ciebie, jednak to mnie zastanowiło Źle podałeś swój Steam_ID (takie rzeczy się zdarzają) PODSUMOWUJĄC Jestem na TAK, zawsze jednego więcej administratora się przyda. Ostatnimi czasy można zauważyć ich nie wielki brak w chwilach kiedy ich potrzebował serwer (to też tylko moje odczucie). Jesteś przyjaznym graczem i to doceniam. Mimo braku doświadczenie chciałbym, abyś dostał szanse Edytowane 2 Grudnia 2014 przez KierowniKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(-_-)GOOD(-_-) 0 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 konto tworzone przez brata bo grał na tym koncie w tf 2 i nie tworzyłem nowego tylko gram na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ogólnie spoko koleś kultura, zna regulamin, mikro, ogarnia. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 konto tworzone przez brata bo grał na tym koncie w tf 2 i nie tworzyłem nowego tylko gram na tym Wypowiedź we własnym podaniu, w dodatku bezsensowna. Warn + automatyczne zamknięcie przez opiekuna podania. - Nieznajomość regulaminu - błędy ortograficzne - staż na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi