ShaD 2 254 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, zapewne wielu z Was zbrzydła już szara kolorystyka steam'a i chciałaby zmienić wygląd znajomych czy listy serwerów na inną. Czego potrzebujemy? - 3 minuty średniego skupienia - internetu - steama Zaczynamy! Pobieramy wybraną przez Nas skórkę z tej strony: http://halflife3.pl/temat-skorki-steam-wybor-oraz-instalacja - czekamy 5 sekund - klikamy w zielone okienko: DOWNLOAD - otwieramy lub zapisujemy w dowolnym miejscu na dysku - Wchodzimy do folderu, gdzie został zainstalowany STEAM, a następnie do folderu skins. Ja instalowałem steama na dysk D. D:\Steam\skins Kiedy już znajdujemy się w folderze skins, wystarczy że : I wrzucimy zawartość pobranego archiwum Winrar do skórek. Ja pobierałem skin Blue Pulse v2.01 i nazwałem go folderem "Blue" II Otwieramy plik setup oraz wybieramy prawidłową ścieżkę do folderu skin. Teraz kiedy już mamy zainstalowaną skórkę, którą pobraliśmy czas ją wybrać: 1) Klikamy prawym przyciskiem myszy na ikonę steam i wybieramy opcje. 2) Następnie po lewej stronie wybieramy z listy: Interfejs 3) Wybieramy skórkę (ja mam dostępne aż trzy ze względu na to, że wybrzydzałem xD) 4) Uruchamiamy steama ponownie. (wyłączamy i włączamy) Cieszymy się nową skórką! Edytowane 14 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dobreee,Dzięki wielkie,bardzo fajnie to wygląda,Shadow Ty to wszystko znajdziesz Leci Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dobreee,Dzięki wielkie,bardzo fajnie to wygląda,Shadow Ty to wszystko znajdziesz Leci Plusik Podziękowania również należą się Kitolowi, ponieważ to On mi pokazał skórki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Super poradnik teraz nasze steamy nie są takie "suche" xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja osobiście posiadam skórkę Metro for Steam, która bardzo mi się podoba, również nieco zmieniona kolorystyka (dodany pomarańcz), oraz stylistyka na podstawie Metro w Windows 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzięki Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nieźle Widać że Ci się nudzi nieźle bo poradniki zaczynasz robić + leci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Świetnie Shadow od dawna chciałem zmienić skórkę, a Twój poradnik pomógł (byłem zbyt leniwy by na google szukać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dziekuje , swietny poradnik. Nalezy Ci sie ogroooooomny lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dobry poradnik, leci + . Bawilem sie tym wczoraj, ale najbardziej pasuje mi skorka domyslna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi