squbany partyzant 1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Może mi ktoś wytłumaczyć co mam zrobić żeby mnie nie lagowało na serwerze w pierwszych 2 rundach? Na innych serwerach nie mam tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tak, już wszyscy Ci pomagają bez opisania swojego komputera/internetu/wersji CS'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W procesach prawym na hl.exe i priorytet na niski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zrób tak: 1. Ctrl+Alt+Delete 2. Menadżer zadań 3. Procesy 4. hl.exe (kliknij PPM) 5. Priorytet na niski Powinno pomóc. Pozdrawiam: SMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi