WhiteAngel 17 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nick: WhiteAngel Wiek: 15 lat Staż na forum: narazie jest maly , poniewaz dopiero zaczalem ale mysle ze bd spedzal duzo czasu Zajomosc regulaminow: 10/10 ( bardzo dobra ) Czas jaki moge poswiecic na forum: 2-4h Znajomość funkcji moderatora: Byłem moderatorem 2 razy + wiem jak to działa.. Dlaczego Ty ? : Spedzam na serwerach bardzo duzo czasu ( 3-8 h ) w weekendy potrafie cale prawie dnie chyba ze jestem gdzies umowiony , jestem aktywny i czesto widze ludzi ktorzy nie przestrzegaja regulaminu bez nadzoru adminow . Masz jakieś pomysły na rozwój sieci ? : Sieć jest bardzo dobra coraz wiecej fajnych ludzi , aby tylko wiecej ludzi nadzorujacych na niektorych serwerach Narazie zacząłem z tym forum więc myśle że będę aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi