WhiteAngel 17 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nick: WhiTeAnGel Imię: Adrian Wiek: 15lat Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre ( 10 / 10 ) Mikrofon(Tak/Nie): Tak Składka (Tak/Nie): Tak Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem ambity , sprawiedliwy wedlug ludzi , kolezenski. Chce zostac adminem , poniewaz czesto widze mlodszych uzytkownikow ktorzy sie nie sluchaja itp. dlatego chcialbym temu zapobiec jako iz spedzam duzo czasu na tym serwerze i chce aby ten serwer byl kulturalny i byl w porzadku . Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 2:0:1175204679 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-8h W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): od 13-14 w dni robocze do 20-23 a w weekendy potrafie caly dzien ( 6-23 ) zalezy czy jestem gdzie umowiony... Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata z przerwami Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na nie bo: - zła nazwa tematu, - 10/10 amx? Proszę udowodnić. - 2posty na forum, - Twoja pisownia, ortografia i znajomość języka polskiego na poziomie zerowym, - 7. Link do swojego GT**: Sam zedytowałeś wzór na admina, zakładam, że nie wiesz co to GT (ale AMX 10/10). Po prostu tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 1. Nie wierze w Twoje umiejetnosci. 2. To jest ns 3. Nie wiesz co to GT Porazka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Twój start na forum od razu cie zdyskwalifikował. Mówisz że masz 15 lat, ja bym ci dał max. 12/13. Brak wymagań- serwer, forum, klamiesz w podaniu (osoba znająca amxx na '6' nie wie co to STEAM_ID, porażka powtarzając natalje Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jestem na nie, tak jak wszyscy powyżej. - posty na forum -napewno nie znaz amx 10/10 jak nie wiesz co to GT -ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Również tak jak wszyscy inni : - Nie wiesz co to gt? xd - Zerowa aktywność na forum ( nie rozumiem po co składacie podania skoro nie spełniacie wymagań..) - Nwm czy znasz tak "bardzo" dobrze amx, wszystkie komendy to dla mnie troszkę podejrzane , ale mogę się mylić. Na serwerze jesteś dość spokojny i informujesz czy ktoś skraca ale i tak to Cię nie ratuje. Pozdrawiam Na NIE Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Miverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przepraszam za ortografie , przyzwyczaiłem się do pisania w cs'ie czyli np zamiast ł pisze l... A o GT zapomniałem : http://www.gametracker.com/player/WhiTeAnGel/193.33.176.143:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi