nerka 14 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam! Mam otóż taki problem chce wbic na dd2 a mam ''server notresponding'' a inne servery ok. Wie może ktoś o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Spróbuj PPM na server --> refresh --> connect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Też miałem ten sam problem dzisiaj, wszedłem na inny serwer i po 5 min. grania na nim było już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 nic nie daje odswiezanie gram na innym i z 30 minut juz jest tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja miałem kiedyś identyczny problem, to mi tu powiedzieli że takie coś się zdarza ( śmiech ) Jutro napewno będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 xD dziekowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mi zawsze pomaga zresetowanie CS'a ale wątpię że tego nie robiłeś. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Chyba temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ho0li jak trzeba będzie zamknąć post, to ktoś go NA PEWNO zamknie, nie potrzebne są tutaj takie komentarze.Jak miałem taki problem, wchodziłem do gry przez konsole "connect <ip>". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi