KierowniKK 1 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 1. Nick: KierowniK 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KierowniK/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem doświadczonym administratorem. zarówno na CS:GO jak i 1.6. Miły, sprawiedliwy. Ogólnie myślę, że przyda się nowy administrator, który pomoże w opanowaniu serwera. Czasami brakuje admina i myślę, że inni gracze też tego dostrzegli. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:0:50749846 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W dni robocze raczej po 18. W weekendy różnie, zawsze jestem. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 538 godzin 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Jestem byłym właścicielem oraz h@ znanych polskich sieci. Oczywiście pod innymi nickami, na tym gram od niedawna. Wiele razy byłem administratorem na różnego rodzaju modach i w CS:GO też już miałem serwery. Po więcej informacji zapraszam na teamspeak'a lub steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jeżeli opłacisz składkę (lub w zamian zrobisz 5-10 reklam sieci) to będę na tak, STEAM, uptime, AMX jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ogarnięty, miły, da się z nim pogadać, zna regulamin, doświadczenie. Daje TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Też jestem na tak. Często widuję na serwerze (gdy sam na nim jestem . Ogarnięty, przestrzega zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Także jestem na TAK. Potrafi się zachować i pomaga innym w razie potrzeby na pewno się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 TAK, jest ogarnięty, zna regulamin, dobry kolega, przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi