M3ntor 50 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: M3ntor 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre (doble) 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): TAK (UZGODNIONE Z OPIEKUNEM SERWERA) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/M3ntor/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Mateusz. Mam ukończone 18 lat, interesuje się Informatyką ( #PROGRAMISTA) . · Czemu akurat Ty masz zostać adminem? – Nie chce pisać że chce zostać adminem ponieważ rzadko widze jakiegoś admina bo sam byłem świadkiem że ostatnio na serwie było aż 4 adminów . Chcę zostać adminem (jeżeli ludzie się zgodzą) ponieważ chcę pomóc adminom w utrzymanie porządku. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 0:1:70552387 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): codziennie w godzinach popołudniowych 12. Staż w grze counter strike 1.6 : ok. 5LAT z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): TAK byłem nawet na FFA Edytowane 5 Grudnia 2014 przez M3ntor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tak! Mentor dobrze orientuję się w temacie i widuję go często na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 wymgania, staż admina, steam i wgl ogar totalny na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak najbardziej tak:) Ogarnięty, miał już admina, wymagania, ogólnie ode mnie duzo + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 -doswiadczenie -aktywnosc -wiek -steam Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na nie bo jesteś rudy! xd a tak serio to duże TAK - staż - doświadczenie - wymagania - rozgarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) ja jestem na nie -praktycznie wcale nie grasz na tym serwerze a sa potrzebni z tego co slyszalem aktywni -twoja kultura .. (wow i kto to mowi) ta wiem , ale obaj dobrze wiemy jak potrafisz sie odzywac "blocked pizdo co tam?" "bo jestes pizda" i czy to na ts3 mnie wyzywasz czy to na serwerze. http://www.gametracker.com/player/M3ntor/31.186.82.184:27691/ jesli komus takiemu dacie admina to ja nwm czy wy szukacie adminow na serwer czy znajomych Edytowane 5 Grudnia 2014 przez m0n3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ja jestem na tak byłeś adminem ogarnięty jesteś wymagania spełniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na Tak. Doświadczenie, wiek, steam, miły.. Nie widzę powodów, by nie dać Ci admina.. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jest ogarnięty i ma fajne przezwisko, którego tu nie napisze. ;D Steam, wiek, miły i jest kulturalny. ;D Na duże tak. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 dobra masz na te TAK ogarnięty powiedzmy że kulturalny amx troche zna no i admina miał miej tego admina i nie płacz że nie masz rangi xD RUDY NA ADMINA ! ^^ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarunia96 3 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 jestem na TAK! +aktywny na serwerze +steam +kulturka ps. Czesto gra gdy nie ma żadnego admina na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Na tak: * Mikro * AMX * Składka * Steam Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Irestaf/gimbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALizka 8 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W tym tygodniu coś mało grałeś, no ale masz ode mnie tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie rozumiem bez sensownej wypowiedzi pana blockeda i szczerze mówiąc każdy ma już wyrobione zdanie na twój temat. A wracając do podania mentola to jestem na tak pewnie zapytacie dlaczego? a toż dlatego że nie mamy rudego w swojej ekipie a taki typek jak mentor jest w sam raz odpowiednio rudy xD A tak na serio to amx zna dobrze, był już adminem i sprawował sie dobrze w swej roli wiec takie gryfne TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Dobra niech Ci będzie chakerze Mentol XD na tak +Był adminem +ogarnia +steam XD Edytowane 6 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi