DawciOo 62 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 wbijcie teraz na ts to zobaczycie imprezkę u Kitolka w domu hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 [Jumper] *DEAD* [soX]MrPiro : dobra z bl3nd ( hackerem) nie bede gral nara Co prawda całą mapę się nie śmiałem z tego ale kilka minut dobrej popmy było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Rozmoawiam teraz z SIWYM i mowie do niego tak Ja: Swiy ale ty masz kurde przepalony głos masakra "Siwy"że ja?"Ja: nie ja xD taka beka ze masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 na ts3 saphir S: [Poddenerwowany] 'No bezglowie jebane' JA: 'Dziś wgrałem interp więc każdy ma głowe' S: 'No dobra jestem pizda' slawek: Siwy odbanuj tego typka co go zbanowal dark slawek: wiesz za co go zbanowal? ja: no co slawek: napisal na czacie zapraszam na showup.pl :D:D:D:D padlem perm na za reklame 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 reklama jest reklama to się nie śmiej nu .__. a po za tym będzie miał nauczkę żeby takich stron nie reklamować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Prze zrzut z tego Sytuacja z przed paru lat , mamy grać mixa 1.6 Ja-B Kolega-N B- siema grasz ? N- siema , no tak gram B- ok Zaczął się mix N- ty kur*a papuga mi się ze srala na głowę i klawiaturę B- co ty gadasz XX N- no serio zdenerwowałem się to wyje*aem ja przez okno B- jak to ?? N- zdenerwowala mnie to ją wyje*alem B- hahahahahaha Edytowane 30 Grudnia 2014 przez B4Rt# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Gadamy na ts'ie, szczerze to nie wiem kto to mówił ale uznajmy że mama do grubego M: dlaczego ty sie kłócisz z komputerem? :D:D:D Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Siwy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 sUCKit: NO TO jeszcze raz ci piszę że nie jestem zdenerwowany i ni będziesz miał tej satysfakcji xD sUCKit: [CSC] Zjem Cie -_-: ej naxiu sUCKit: ? [CSC] Zjem Cie -_-: czemu ty udajesz? [CSC] Zjem Cie -_-: Nie wstydź się sUCKit: ciebie? sUCKit: xD [CSC] Zjem Cie -_-: napisz co ci leży [CSC] Zjem Cie -_-: na sercu [CSC] Zjem Cie -_-: ;d sUCKit: nie ja się nie wstydze sUCKit: chcesz mnie sprowokować sUCKit: sUCKit: także nie uda ci się mój drogi [CSC] Zjem Cie -_-: aa, już myślałem, że się mnie wstydzisz [CSC] Zjem Cie -_-: to dobrze, że tak uważasz sUCKit: hahaha beka.... xD sUCKit: a ty co siedzisz na cs i udajesz że grasz? [CSC] Zjem Cie -_-: jak będziesz miał jakieś problemy [CSC] Zjem Cie -_-: to pisz [CSC] Zjem Cie -_-: nie musisz udawać, że jesteś bohaterem sUCKit: pizdnije się xD [CSC] Zjem Cie -_-: i dasz ze wszystkim sobie radę [CSC] Zjem Cie -_-: ;d sUCKit: hahahaha o lol sUCKit: coś brał? [CSC] Zjem Cie -_-: Nic sUCKit: mogę to udostęonić? sUCKit: pls sUCKit: powiem że dajesz życiowe rady [CSC] Zjem Cie -_-: ;d [CSC] Zjem Cie -_-: nie bo jeszcze wyjdą [CSC] Zjem Cie -_-: te twoje prosby sUCKit: [CSC] Zjem Cie -_-: myślałem, że dalej potrzebujesz pomocy [CSC] Zjem Cie -_-: bo ostatnio chciałeś pogadać o tym co się stało sUCKit: hahaha o beka sUCKit: xD [CSC] Zjem Cie -_-: w twoim życiu [CSC] Zjem Cie -_-: myslałem, że dalej tej rozmowy [CSC] Zjem Cie -_-: potrzebujesz sUCKit: psycholog sUCKit: ty powinienieś iść na psychologie a nie mechatronike xD [CSC] Zjem Cie -_-: Wygadaj się sUCKit: udostępnie to bo beka xD sUCKit: ja to wstawiam na forum sUCKit: banuj se mnie ale to wrzuce xD sUCKit: co tak ucichłeś? xD [CSC] Zjem Cie -_-: udostepniam rozmowy [CSC] Zjem Cie -_-: z tobą [CSC] Zjem Cie -_-: tak jak prosiłeś ;d sUCKit: ok ok sUCKit: ja też [CSC] Zjem Cie -_-: w sumie to dobra terapia dla ciebie,sam poddajesz się takiemu zabiegowi [CSC] Zjem Cie -_-: wiedząc, że może to się odbić tzn "beką" z ciebie [CSC] Zjem Cie -_-: dobre posunięcie;d [CSC] Zjem Cie -_-: W końcu to wylecisz, coraz bardziej w to wierzę sUCKit: ale ty mnei wywalisz sUCKit: xD sUCKit: ? czy jak sUCKit: ? sUCKit: ty ja moge teraz nawet wylecieć xD sUCKit: dla mnie to bez różnicy xD [CSC] Zjem Cie -_-: chcesz wylecieć przez okno, nie poddawaj się tak szybko [CSC] Zjem Cie -_-: nie wolno się poddawać sUCKit: ide do was na skeypa xd sUCKit: wole żebyś mi to w twarz poweidział xD sUCKit: ok [CSC] Zjem Cie -_-: a i tam miało być [CSC] Zjem Cie -_-: wyleczysz nie wylecisz;d [CSC] Zjem Cie -_-: Jeżeli jednak będziesz gotów skoczyć, warto przed tym pogadać z innymi osobami, na których ci zależy sUCKit: ok skacze sUCKit: 3maj kciuki xD [CSC] Zjem Cie -_-: Szkoda że tak szybko się poddałeś sUCKit: nie lece przez okno bo mieszkam na parterze więc się nie zabije + mam deja vu xD [CSC] Zjem Cie -_-: o kurcze, to coraz gorzej z tobą. [CSC] Zjem Cie -_-: Jeżęli masz deja vu to już ostatnia lampkach się nad tobą świeci [CSC] Zjem Cie -_-: jeśli ona zgaśnie, to będzie z tobą źle sUCKit: a ty kurwa pedałe co sobie myślisz ,że będziesz mnie pouczał, nieudaczniku życiowy? sUCKit: wyjazd bo dostaniesz 2 buły na pysk, jak przyjade do nowej soli xD sUCKit: co wątły się nagle zrobiłeś [CSC] Zjem Cie -_-: znowu się zaczęło [CSC] Zjem Cie -_-: znowu krzywdzisz ludzi, którzy cię otaczają sUCKit: dobra wypiedalaj bo mnie nudzi twoja gadta [CSC] Zjem Cie -_-: Może zapiszę cię na "integracje sensoryczną" [CSC] Zjem Cie -_-: Musimy jakoś działać sUCKit: ale ty masz najebane w głowie sUCKit: dobra to mnie zapisz i wypierdalaj oke> sUCKit: ? [CSC] Zjem Cie -_-: Zamiast się tak denerwować powinieneś z tego skorzystać [CSC] Zjem Cie -_-: i rozmawiać sUCKit: tak rozmawiam codziennoe [CSC] Zjem Cie -_-: za mało rozmawiasz z ludźmi, którzy cię otaczają [CSC] Zjem Cie -_-: ale to za mało [CSC] Zjem Cie -_-: musisz ciągle z nimi rozmawiać [CSC] Zjem Cie -_-: opowiadać o swoim dniu, mówić jak się czułeś [CSC] Zjem Cie -_-: pokazywać im swoje życie przez rozmowę [CSC] Zjem Cie -_-: Dobrym wyjściem byłoby też wyrzucanie z siebie wszystkiego, np: poprzez jakieś tyranie z osobami, które także chcą coś z siebie wyrzucić [CSC] Zjem Cie -_-: uważam, że byłby to dobry pomysł [CSC] Zjem Cie -_-: Na pewno bardzo by pomógł w tej sytuacji sUCKit: ty najebałeś się czy tak specjalnie udajesz jebniętego x? sUCKit: to też moge dodać? xD 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 hahaha naxiu rudy ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 hahahaha xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Dziś godziny nocne gramy rankeda w go z ekipą. Przeciwnicy rangi od gold4 do kałach2, mapa de_inferno wygrywamy 15:14 po stronie ct. Ostatnia runda dobrze wyczekaliśmy i zostało 3v1. Byłem na bananie z proxygenem a exon na bojlerze/dywanach. Zostaje 30 sekund typ z tt ma pakę. Nagle info od exona : otworzyły się drzwi na drugim środku dawajcie mu po cichu na plecy. (po 1 sekundzie od infa) o już zamknął drzwi. Zaczynamy od razu po infie raszować banana po czym proxygen dostaje głowę z drewna na bananie a mnie koleś obija do 5hp ale udaje mi się go zabić i wygrywamy 16:14. Zaczynamy się śmiać, że exon to zawsze daje potwierdzone info a on odpowiada : To był przeciąg w domku i się drzwi same otworzyły Beeka ;DD Edytowane 3 Lutego 2015 przez rewoX* 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ostatnio na ODD2 zupelnie na luzie jeden z graczy pyta Haze'a (wlasciciela 4FUN) Gracz: A Ty nie na 4FUN? Haze: Nie K*rwa po czym po chwili dodaje... Haze: i p*ierdol sie Nie rozumiem tego zachowania, ale smiechlem :tongue2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 A może.gracz mu na u@ coś napisał XD hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ostatnio na ODD2 zupelnie na luzie jeden z graczy pyta Haze'a (wlasciciela 4FUN) Gracz: A Ty nie na 4FUN? Haze: Nie K*rwa po czym po chwili dodaje... Haze: i p*ierdol sie Nie rozumiem tego zachowania, ale smiechlem :tongue2: Zacznijmy od tego, że Haze nie był właścicielem tylko Opiekunem. Haze pewnie zrywy jakieś miał hahahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ostatnio jakiś typ wbija DR, gra z dwie rundy i pisze na say Gracz: Nie gram na tym zje*anym serwerze. Tu nawet auto-balance niema... Beka... :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Może nie sam cytat, ale sytuacja gdzie Nikotyna próbował zostać imperatorem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Może nie sam cytat, ale sytuacja gdzie Nikotyna próbował zostać imperatorem Wygrałeś XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) ds na -_- " a myslicie dlaczego karolek na nicku ma takie male oczy a buzie taka wielka" BEKA BYŁA HAHAHAHA @edit znalazłem Edytowane 4 Lutego 2015 przez NexT. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Może nie sam cytat, ale sytuacja gdzie Nikotyna próbował zostać imperatorem ;D Ja byłem i będę ;p Przeznaczenia nie oszukasz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wczoraj na ts, cs:go, mapa mirage. Savowałam broń w tzw. "Kuchni". Ktoś miły nagle stwierdził, że tam jest miejsce kobiety wtedy mnie to śmieszyło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 @Euphemia miał rację Tak przeczytałem sobie wszystkie posty i stwierdzam, że albo ja mam coś nie tak z poczuciem humoru, albo ludzie którzy to pisali byli nieźle narąbani, gdy to wstawiali/słyszeli, bo niektóre "śmieszne sytuacje" jakos mnie nie śmieszyły XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) No to teraz coś ode mnie XD Barca<3 = SANEPID = Koala mr.Burger: MASZ BYC NA TAK!! XD Barca<3: bo ? Barca<3: nie sory.... grozisz mi ? mr.Burger: NIE EDE CIE LUBIL I POJDE DO MAMY Barca<3: GROZISZ MI ? mr.Burger: TAK MOJA MAMA!! mr.Burger: MOJĄ MAMĄ* Barca<3: A ŁADNĄ MASZ ? mr.Burger: NIE!! Barca<3: A TO NIE CHCE JEJ mr.Burger: I TAK POJDZIE! mr.Burger: WIEC MASZ BYC NA TAK TO NIE POJDZIE! Barca<3: aha xd ------------------------------ CHWILĘ PÓŹNIEJ ------------------------------ mr.Burger: \~~~~~~/ mr.Burger: \______/ Barca<3: hahahah mr.Burger: ywiadro pelne Barca<3: jeszcze beczysz ? mr.Burger: taaaaaak mr.Burger: juz sie wylewa Barca<3: \_________/ masz miske kolejna Barca<3: wypłacz sie mr.Burger: \____/ Barca<3: i mam chusteczke mr.Burger: \ / Barca<3: \ / mr.Burger: haha mr.Burger: \ / mr.Burger: \____/ mr.Burger: ~~~~~~ mr.Burger: yrozlalo sie Barca<3: \ / \_______/ mr.Burger: ~~~~ mr.Burger: / / mr.Burger: ~~~~ mr.Burger: ~chusteczka mr.Burger: krzywa mr.Burger: krzywa chusteczka w steamie Barca<3: hahaha Barca<3: --------- mam prosta mr.Burger: mr.Burger: prosta linia przerywana w steamie Barca<3: ________ prosta nie przerywana mr.Burger: prosta linia niska nieprzerywana w steamie Barca<3: ojejeciu mr.Burger: XD mr.Burger: zabytek Barca<3: no mr.Burger: 8 cud swiata -------------------------------------- KOLEJNĄ CHWILĘ PÓŹNIEJ -------------------------------------- Barca<3: burger ? mr.Burger: ? Barca<3: moge cie zjesc ? XD mr.Burger: nie Barca<3: czm ? Barca<3: glodny jestem mr.Burger: bo to boli Barca<3: e tam tylko cb mr.Burger: ja jestem glodny wiec pije las vegas Barca<3: haha mr.Burger: a cb pozniej brzuch bedzie bolal Barca<3: e tam eukaliptusu se wezme mr.Burger: mr.Burger: lepiej nie Barca<3: czm ? mr.Burger: boje sie tak ryzykowc Barca<3: a ja nie mr.Burger: to bedzie moj pierwszy raz Barca<3: jak cie ktos zjadł ? mr.Burger: no mr.Burger: jestes pewny ze tego chcesz? Barca<3: tak chce mr.Burger: nikt jeszcze tego nie probowal Barca<3: a umyty jesteś ? mr.Burger: jedzenia sie nie myje bo smak traci mr.Burger: i jest mokre od wody XD Barca<3: ale w mcdonaldzie sie myje mr.Burger: ale ja nie z mcdonalda Barca<3: ty cos o tym wiesz Barca<3: to skąd ? mr.Burger: z domu Barca<3: domowe robione ? mr.Burger: nom Barca<3: na recepturze z macdonalda ? mr.Burger: NIE mr.Burger: NA DOMOWEJ mr.Burger: Z KOTLETA Z BIEDRONKI!!! Barca<3: na domowej jak bimber mr.Burger: TAK! Barca<3: hahahah czyli od teraz jestes bimber XD mr.Burger: mr.Bimber o.O Barca<3: moger se na to zmienic ? mr.Burger: ta Barca<3: hahahah albo ja na mr. KOALA mr.Burger: klan misterow o.O Barca<3: mr.Burger: mr.Wujek NeZ mr.Burger: XD mr.Burger: ale mr z malej i bez spacyji mr.Burger: ! Barca<3: ale ja mam tak Barca<3: ja jestem oryginalny Edytowane 8 Lutego 2015 przez mr.Burger 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @Euphemia miał rację Tak przeczytałem sobie wszystkie posty i stwierdzam, że albo ja mam coś nie tak z poczuciem humoru, albo ludzie którzy to pisali byli nieźle narąbani, gdy to wstawiali/słyszeli, bo niektóre "śmieszne sytuacje" jakos mnie nie śmieszyły XD Przeczytaj najpierw to a potem swój post No to teraz coś ode mnie XD Barca<3 = SANEPID = Koala mr.Burger: MASZ BYC NA TAK!! XD Barca<3: bo ? Barca<3: nie sory.... grozisz mi ? mr.Burger: NIE EDE CIE LUBIL I POJDE DO MAMY Barca<3: GROZISZ MI ? mr.Burger: TAK MOJA MAMA!! mr.Burger: MOJĄ MAMĄ* Barca<3: A ŁADNĄ MASZ ? mr.Burger: NIE!! Barca<3: A TO NIE CHCE JEJ mr.Burger: I TAK POJDZIE! mr.Burger: WIEC MASZ BYC NA TAK TO NIE POJDZIE! Barca<3: aha xd ------------------------------ CHWILĘ PÓŹNIEJ ------------------------------ mr.Burger: \~~~~~~/ mr.Burger: \______/ Barca<3: hahahah mr.Burger: ywiadro pelne Barca<3: jeszcze beczysz ? mr.Burger: taaaaaak mr.Burger: juz sie wylewa Barca<3: \_________/ masz miske kolejna Barca<3: wypłacz sie mr.Burger: \____/ Barca<3: i mam chusteczke mr.Burger: \ / Barca<3: \ / mr.Burger: haha mr.Burger: \ / mr.Burger: \____/ mr.Burger: ~~~~~~ mr.Burger: yrozlalo sie Barca<3: \ / \_______/ mr.Burger: ~~~~ mr.Burger: / / mr.Burger: ~~~~ mr.Burger: ~chusteczka mr.Burger: krzywa mr.Burger: krzywa chusteczka w steamie Barca<3: hahaha Barca<3: --------- mam prosta mr.Burger: mr.Burger: prosta linia przerywana w steamie Barca<3: ________ prosta nie przerywana mr.Burger: prosta linia niska nieprzerywana w steamie Barca<3: ojejeciu mr.Burger: XD mr.Burger: zabytek Barca<3: no mr.Burger: 8 cud swiata -------------------------------------- KOLEJNĄ CHWILĘ PÓŹNIEJ -------------------------------------- Barca<3: burger ? mr.Burger: ? Barca<3: moge cie zjesc ? XD mr.Burger: nie Barca<3: czm ? Barca<3: glodny jestem mr.Burger: bo to boli Barca<3: e tam tylko cb mr.Burger: ja jestem glodny wiec pije las vegas Barca<3: haha mr.Burger: a cb pozniej brzuch bedzie bolal Barca<3: e tam eukaliptusu se wezme mr.Burger: mr.Burger: lepiej nie Barca<3: czm ? mr.Burger: boje sie tak ryzykowc Barca<3: a ja nie mr.Burger: to bedzie moj pierwszy raz Barca<3: jak cie ktos zjadł ? mr.Burger: no mr.Burger: jestes pewny ze tego chcesz? Barca<3: tak chce mr.Burger: nikt jeszcze tego nie probowal Barca<3: a umyty jesteś ? mr.Burger: jedzenia sie nie myje bo smak traci mr.Burger: i jest mokre od wody XD Barca<3: ale w mcdonaldzie sie myje mr.Burger: ale ja nie z mcdonalda Barca<3: ty cos o tym wiesz Barca<3: to skąd ? mr.Burger: z domu Barca<3: domowe robione ? mr.Burger: nom Barca<3: na recepturze z macdonalda ? mr.Burger: NIE mr.Burger: NA DOMOWEJ mr.Burger: Z KOTLETA Z BIEDRONKI!!! Barca<3: na domowej jak bimber mr.Burger: TAK! Barca<3: hahahah czyli od teraz jestes bimber XD mr.Burger: mr.Bimber o.O Barca<3: moger se na to zmienic ? mr.Burger: ta Barca<3: hahahah albo ja na mr. KOALA mr.Burger: klan misterow o.O Barca<3: mr.Burger: mr.Wujek NeZ mr.Burger: XD mr.Burger: ale mr z malej i bez spacyji mr.Burger: ! Barca<3: ale ja mam tak Barca<3: ja jestem oryginalny Typowe poczucie humoru gimbusów. I dziwisz się, że nie rozumiesz wcześniejszych postów 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi