DJ CITROX 4 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: DJ_CITROX2. Imię: Jakub3. Wiek: 15 [ Inni mogą powiedzieć że z głosu wyjdzie i 17+ ]4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK [ Posiadałem premium za 23.37 zł sms ]7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Lubie pomagać i często jestem "onlajn" [ ] Nikt Mi Nic Nie Zarzuci ponieważ nic nie zrobiłem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): -----10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy w jakie dni ale tak przeciętnie to 2 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej to od 07:00-09:00 albo 13:00-17:00 a może być i od 21:00-00:00 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 Lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 4xDzięki WaFen i MasakraDM Joo . Dzięki Dziki XD Dzięki DeathSilence Dzięki maikeru Edytowane 7 Grudnia 2014 przez DJ CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ogólnie na tak. Wymagania spełnione, skłądka jest, 2x uptime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jestem na Tak wiek amx składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na TAK - Amx - Składka - Micro - Staż - Był adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na TAK -AMX -doświadczenie -Staż -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tez jestem na tak mimo ze jakos to twoje podanie do mnie nie przemawia - nie rozpisales sie. - wiek(moim zdaniem to malo) +znajomosc amx +skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KodeX22 3 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Adminów jak nigdy nie było tak teraz bardzo dużo ... ja Ciebie widziałem 2 razy może 3 więc sory na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zobaczymy jak będzie z twoją aktywnością na serwerze, 5 dni -próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi