ShaD 2 254 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, zwiększyłem wymagania dla osób, które będą starać się o stanowisko administratora FFA, ze względu na liczne podania, liczne nieporozumienia z wymogiem posiada Steam'a oraz możliwym odrzuceniu przyszłych podań. http://forum.cs-classic.pl/topic/16906-wz%C3%B3r-poda%C5%84-na-admina/ Najważniejsze zmiany: Ukończone 16 lat. (nie 15) Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. (nie 20) Co najmniej 2 dni spędzone na forum. (wcześniej: brak) Poprawiona cena składki. Steam nie jest wymagany do złożenia podania. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) mhmmm co do steama bym się uczepił ale można zrobić tak że osoba ma mieć konto steam a nie grę bo większość osób używa steam niż gg czy coś Edytowane 6 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 James powiedz mi, że to był żart -.- Skoro ma steam ale gra na ns to na steamie nie będzie siedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moim skromnym zdaniem steam raczej powinien być wymagany Co do reszty jak najbardziej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 I slusznie z tym wiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moim skromnym zdaniem steam raczej powinien być wymagany Co do reszty jak najbardziej tak Steam nigdy nie był wymagany. To inni ubzdurali sobie zasadę, że każdy gracz ubiegający się o rangę administratora serwera ma go posiadać. Oczywiście jest łatwiejsza komunikacja z osobą, która tego steama faktycznie posiada, jednakże zauważmy, że jest jeszcze możliwość rozmowy przez forum/gg/ts/skype itp. itd. Wiele bardzo aktywnych graczy na serwerze jest NS, dlatego chciałem powtórzyć i w sposób formalny potwierdzić, że Steam nie jest wymagany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi