ShaD 2 255 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, zwiększyłem wymagania dla osób, które będą starać się o stanowisko administratora FFA, ze względu na liczne podania, liczne nieporozumienia z wymogiem posiada Steam'a oraz możliwym odrzuceniu przyszłych podań. http://forum.cs-classic.pl/topic/16906-wz%C3%B3r-poda%C5%84-na-admina/ Najważniejsze zmiany: Ukończone 16 lat. (nie 15) Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. (nie 20) Co najmniej 2 dni spędzone na forum. (wcześniej: brak) Poprawiona cena składki. Steam nie jest wymagany do złożenia podania. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) mhmmm co do steama bym się uczepił ale można zrobić tak że osoba ma mieć konto steam a nie grę bo większość osób używa steam niż gg czy coś Edytowane 6 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 James powiedz mi, że to był żart -.- Skoro ma steam ale gra na ns to na steamie nie będzie siedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moim skromnym zdaniem steam raczej powinien być wymagany Co do reszty jak najbardziej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 I slusznie z tym wiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W dniu 7.12.2014 o 19:56, doktor hajs napisał(a): Moim skromnym zdaniem steam raczej powinien być wymagany Co do reszty jak najbardziej tak Steam nigdy nie był wymagany. To inni ubzdurali sobie zasadę, że każdy gracz ubiegający się o rangę administratora serwera ma go posiadać. Oczywiście jest łatwiejsza komunikacja z osobą, która tego steama faktycznie posiada, jednakże zauważmy, że jest jeszcze możliwość rozmowy przez forum/gg/ts/skype itp. itd. Wiele bardzo aktywnych graczy na serwerze jest NS, dlatego chciałem powtórzyć i w sposób formalny potwierdzić, że Steam nie jest wymagany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi