reprezentant 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Ktoś się podszył pod mój nick i dostałem Bana od Admina "Bl3nd" , chciałbym to wyjaśnić i odzyskac nick i dostać ub. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez reprezentant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Co ma to do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wbijam na serwa i ktoś gra na moim nicku ... dostałem Bana za to ze ktoś sie podszył pod moją osobe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiej9708 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Podszywasz sie po demnie , jak ja mam wykupionego vipa i rezerwacje nicku więc jak ktoś może się podszywać pod ciebie dostałeś bana bo admin miał powód i dobrze zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tylko ja na tym nicku gram długo na tym serwie , ale coż widze zbieg okoliczności , w takim razie chciałbym ub , juz z przymusu ale zmienie nick , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Zresztą widze kolego ze udało ci sie zrobić w szybkim czasie konto , bo aż o godzinie 21:36.wbić pic na wode z tymi wywodami , możemy sprawdzić IP i coś mi sie wydaje ze raczej nie będzie ono towje , Przygarnięcie Nicku i lvl nie ujdzie ci na sucho Edytowane 6 Grudnia 2014 przez reprezentant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiej9708 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Przygarniecie ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jeżeli masz dowód w postaci screena z zakupu jakieś usługi lub jakiś inny dowód, to go przedstaw. Rezerwacja nicku jest darmowa, a jesteś z nami od 30.11 i miałeś sporo czasu by tą rezerwacje założyć. Skończcie te dyskusję, bo będę warnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiej9708 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 i niby w szybkim czasie miałem vipa i rezerwacje nicku? dobre najpierw pomyśl a potem rób. tyle odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) No popatrz na to , Zobaczyłeś w top15 serwa ze jest 4 , ukradłeś nick i zrobiłeś konto godzine temu , wykupienie vipa i robienie za idiote ze to nie jest kradzież , jak to skomentujesz?Nie rezerwowałem nick , mój błąd , nie pomyślałem ze takie przekręty robią na tym serwie , teraz to chce tylko tego ub i nie bede robił afery , Domagam sie tylko sprawiedliwości Edytowane 6 Grudnia 2014 przez reprezentant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja domagam się dowodów, a nie waszej gadki, szmatki. Na razie żaden z was nie ma ani rezerwacji nicku, ani usług, nick jest wolny i czekam na jakiś dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiej9708 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dowody jutro ci podesle + możesz po pytać bl3nda CuCu I reszty to samo potwierdza tyle odemnie. jeszcze z rana ci podesle dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Samym dowodem na to za to on sie podrzywa jest to ze pod postem "Insid3" na adma wypowiadałem sie pod nickem "sergiej9708" z tego konta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 To trzeba czekać na adminów, może któryś z nich potwierdzi waszą "historię" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mozna sprawdzic przeciez kiedy wykupiłeś vipa i wtedy porówna sie prawda główny admin może to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie ma kupionego żadnego VIP'a na ten nick Sergiej9708 Nie było i nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 i niby w szybkim czasie miałem vipa i rezerwacje nicku? dobre najpierw pomyśl a potem rób. tyle odemnie. no jakoś tu pisze coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Co z tego że tak napisał?W sklepiku nie ma ani aktywnej usługi, ani nieaktywnej usługi na ten nick, więc nie widzę by po resecie serwera ktoś kupował jakąkolwiek usługę na ten nick Dopóki sprawa się nie wyjaśni, ja ustawiam na ten nick hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Karol, ja nie mam na przykład pojęcia jak oni mogą Ci to udowodnić, ale moim zdaniem reprezentant jest właścicielem nicku Sergiej9708. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam.Do rzeczy, dlaczego tak uważam? Bo reprezentant wypowiadał się w innych podaniach z podpisem Segiej9708. A tu nagle ten 2, gdzie akcje dzieje się TERAZ i zakłada w tym momencie konto.Po za tym myślę, że ani jeden ani drugi nie da Ci dowodów, Ty zablokujesz nick i jeden straci a drugi będzie się cieszył, osobiście rozpoznaję Sergiej'a po głosie.Co Ty masz zamiar zrobić nie mam pojęcia, przyszło mi na myśl, żeby zawołać ludzi, którzy wypowiedzą się za tym - który z nich jest szczęśliwym posiadaczem konta. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez ★ James0v. ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jezeli ustalimy jutro datę i godzinę to mogę wejść na tsa i poznać Sergieja po glosie bo często z nim gralem. Osobiście również uważam z reprezentant to wlasciciel nicku ( aktywność na forum ). Nic więcej zaproponować nie mogę bo nie jestem w stanie więcej zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 wzzyscy sergieja znaja -_- mozesz wejsc na ts chcemy z toba porozmawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 To prawda , wielu dowodow typu , demka , scry nie dam , lecz wiele osob ruszyło ten temat , powiedz mi dlaczego nikt nie stanie po stronie tego "drugiego" sergieja ??Dzięki chłopaki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na PW masz hasło do nicku. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi