SZYMUSS 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Podobają mi sie ostatnie twoje prace ;] tak 8/10 Jak mozesz zrob mi avatar ;] napis: Tuuskafke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Calkiem spoko te Twoje prace, takie mocne 8.5/10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Pierwsza praca jakoś średnio mi się podoba, czegoś mi w niej brakuje, ale ta "flaga Monako", całkiem fajnie wyszła. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 A mi się właśnie pierwsza bardziej podoba od drugiej ;p minusem dla mnie jest zbyt mały rozmiar ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Obie prace sa ladne wedlug mnie oczywiscie, leci plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 troche edyzja sk i chyba mój best xD a to miało byś dla karola ale nie wiem czy wykorzysta xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No, no naxiu Co do pracy nr 2 to na tło na fb pasuje jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No, no naxiu Co do pracy nr 2 to na tło na fb pasuje jak ulał Pasować... hmmmm być może Co do naxia prac, zawsze były mega więc czekam też na coś od niego. <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebart 9 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Banner z facebookiem bardzo fajny, ładne kolory. Sygnatury przejaskrawione i gdzieniegdzie przeostrzone. Mógłbym prosić PSD tej pracy ze skrillexem? ( tej pierwszej, nie po edicie ) Myślę, że może wyjść fajny collab, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Super prace dawaj więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi