ShaD 2 254 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, jak większość osób aktywnych na serwerze wie, przez ostatni okres czasu występowały liczne kłótnie pomiędzy parami: [WAL]Izka i Bl0cked MowiezGestem(Damian)Jestem i MowiezGestem(Kinga)Jestem Dziś uzgodniliśmy razem z Karolem - -_-, że cała ta czwórka, w przypadku kolejnych kłótni i wracania do tematu otrzyma bana na okres tygodnia bez możliwości UB. Nie mam zamiaru szukać genezy kłótni jak i nie chcę trzymać jednej strony, w szczególności, jeśli wina leży po stronie obu par. Za dziecinne i nieprawidłowe zachowanie M3ntora na PW, stracił on rangę administratora, którą będzie mógł ewentualnie odzyskać w przypadku nowego złożenia podania minimalnie za 10 dni. Proszę wszystkich adminów o szczególne zwrócenie uwagi na poziom kultury osobistej na serwerze. Bl0cked otrzymał już bana na okres tygodnia: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=110775 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi