SeT [1g] 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nwm o co chodzi ale w trakcie mojego admina wsumie juz dlugo go mam 3 raz jak bylem na serwie zrobilem retry albo serwer sie zawiesil to po wejsciu znowu admina nie mialem ... Zrobcie cos z tym bo nie chce mi sie za kazdym razem do kogos pisac i prosic a on ze nie ma czasu bo gra albo jakas wymowka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Usunięcie tych 1251563124234623423 pluginów z serwera powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Niestety obecny Opiekun dd2 jest leniwy (Nie zmienił się od czasów kiedy był H@ CsZ) , -_- jeśli chcesz uratować serwer to wywal Go / Pogoń do roboty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nistety, też to mam. Po wpisaniu "status" w konsoli wyskakuje przy Twoim nicku Valve_id_lan zamiast Steam_id... Jest to uciążliwe ponieważ teraz też nie mam, i nic na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To jest dla H@ naprawde 5 minut roboty ... Ale jak nawet tutaj sie nie chce mu wypowiedziec to w ftp pogrzebac tym bardziej . Czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No z Serwerem jest Problem. Bardzo Często to się Przytrafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 za dużo jakiś badziewnych pluginów dlatego tak sie dzieje : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 LoL ma racje . Poza tym u mnie all jest git . Ale podpisze się pod tematem i zapytam co to za crashe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSEPisze się do Anioła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi