SeT [1g] 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nwm o co chodzi ale w trakcie mojego admina wsumie juz dlugo go mam 3 raz jak bylem na serwie zrobilem retry albo serwer sie zawiesil to po wejsciu znowu admina nie mialem ... Zrobcie cos z tym bo nie chce mi sie za kazdym razem do kogos pisac i prosic a on ze nie ma czasu bo gra albo jakas wymowka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Usunięcie tych 1251563124234623423 pluginów z serwera powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Niestety obecny Opiekun dd2 jest leniwy (Nie zmienił się od czasów kiedy był H@ CsZ) , -_- jeśli chcesz uratować serwer to wywal Go / Pogoń do roboty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nistety, też to mam. Po wpisaniu "status" w konsoli wyskakuje przy Twoim nicku Valve_id_lan zamiast Steam_id... Jest to uciążliwe ponieważ teraz też nie mam, i nic na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To jest dla H@ naprawde 5 minut roboty ... Ale jak nawet tutaj sie nie chce mu wypowiedziec to w ftp pogrzebac tym bardziej . Czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No z Serwerem jest Problem. Bardzo Często to się Przytrafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 za dużo jakiś badziewnych pluginów dlatego tak sie dzieje : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 LoL ma racje . Poza tym u mnie all jest git . Ale podpisze się pod tematem i zapytam co to za crashe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSEPisze się do Anioła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi