rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 1.Twój Nick: rewoxBiceps 2.Nick admina/gracza który zawinił: CYTRUS , PREZES. 3.Admin/Gracz : Gracze 4.Data i godzina: 06.12.2004 , około 2 w nocy 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www13.zippyshare.com/v/24218555/file.html 6.Opis sytuacji: Ziomek mi podesłał ssy. Otóż CYTRUS nabijał sobie fragi na PREZESIE co potwierdzają ssy. Nie mam pojęcia czy grał na 2 kompach czy się jakoś zmówili lecz takie coś nie powinno mieć miejsca. /Sorki za offtop. Proszę o NIEBANOWANIE (1)nie mam nicka ! Ta jedynka jest specjalnie na poczatku i NIE jest to podszywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 jak dla mnie nalezy sie ban na tydzien dla jednego i drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Potwierdzam lecz to nie tylko ta dwojka sobie tak pyka odznaki Arczi np, przyznał się dzisiaj, że ma już 100 zabić z noża możliwe? Nie sądzę. Ps jestem za banem dla obydwu na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREZES# 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 O 2.00 w nocy to mnie w domu nie było kochani.. Ktoś mi na nick wbił i tyle. Chcecie to banujcie, nie interesuje mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja też jestem za banem na tydzień, Prezes to jestes niemożliwe żeby ktoś wbił na twój nick w środku nocy . Ostateczny werdykt należy do Soota więc poczekajmy za jego wypowiedzią, jeżeli będzie trzeba to zbanuje na tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kolejna sprawa : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55153 . Pan PREZES. Gra na aktywnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) @ rewoX ale tam pisze "odbanowany" Oki kubaaa już dal bana Cytrusowi a co do prezesa to muszę zobaczyć czy to on. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez soot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi