Gość LiLekS Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Chciałbym pogratulować nowemu opiekunowi serwera ,,Saphireee <3" podjętego stanowiska. Myślę , że będziesz sumiennie oraz dobrze wykonywał swoje obowiązki. Dogadywać się dogadujesz z graczami ( wszyscy na cb głosowali) ;d . Więc życzę powodzenia ! : d 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dołączam się do gratulacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Również się dołączam do gratulacji. Dasz sobie rade Saphire :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Miałem sam zrobić temat, ale jak już jest to ok. Pragnę od siebie dodać tylko tyle . że dam z siebie wszystko abyście mogli spędzić na serwerze wiele niezapomnianych godzin. Mam nadzieję , że moja praca wykonywana dla Was będzie doceniona i co najważniejsze kontakt między nami będzie zawsze w pozytywnej atmosferze, z góry pragnę Was zachęcić do częstego zaglądania na forum bo planuję parę niespodzianek . Pozdrawiam Saphireee ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek ADRIAN~ 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gratulacje Spahireeeek <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gratulacje Saphireee :oklasky: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gratulację nie zepsuj tego bo twój poprzednik (nie Fakel) olał serwer i został wyrzucony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gratuluje :szampan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitefouls 3 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gratulejszyns ;D. Zdasz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Myślę że kto chciał się wypowiedzieć to się wypowiedział . Close/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi