Jelon 2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 to moja pierwsza praca robiona w gimpie oceniajcie a i mam ludzie taki problem że chciał bym sobie to ustawić na sygnaturkę ale nie wiem jak ;/ jak by ktoś pomógł był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wrzucasz zdjęcie na jakiś host (najszybszy przeze mnie polecany imgur.com). Wrzucasz tam zdjęcie. Otwierasz je. Kopiujesz adres URL. Wchodzi w opcje zmiany sygnatury (moje ustawienia w profilu). Szukasz ikonki zdjęcia w pasku narzędzi. Wklejasz adres URL i gotowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Praca nawet fajna ;D Jest potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufecik 9 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Troszkę niewyraźna ta sylwetka według mnie, aczkolwiek nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Słaba praca. Nie będę oceniać po każdej składowej, bo ogólnie wszystko tu jest słabe. Czytaj poradniki na gimpuj.info, skoro pracujesz na GIMPie, dużo fajnych tutów mają na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak na pierwszą prace to ładnie , nie jest zle Poczytaj jeszcze kilka poradników i czkam na dalsze prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Renderu nie widać, bo nasrana jest na niego tekstura. Mi się osobiście nie podoba. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Fantasia ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 brak wyostrzenia nieudolnie nałożona tekstura niec tam do siebie nie pasuje napis kosz Musisz dużo ćwiczyć bo trochę suabo to jest Praktycznie tam nic nie ma prócz 1 tekstury 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksio 2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 brak wyostrzenia nieudolnie nałożona tekstura niec tam do siebie nie pasuje napis kosz Musisz dużo ćwiczyć bo trochę suabo to jest Praktycznie tam nic nie ma prócz 1 tekstury Nic dodac,nic ujac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi