Avirama 5 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 1. Nick:Avirama2. Imię:Maciek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak,ale przechodzę mutacje6. Składka(Tak/Nie):Jak będzie potrzeba wpłace7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/account/manage/ niedawno załozyłem8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Adminem chciałbym zostać dlatego, że prawie żadnego admina nie ma na serwerze9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie, lecz za parę dni kupuje10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: z 2-6 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8-16 , 16-23 a w dni robocze 14-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6:grałem 3 lata i teraz na nowo zaczynam, bo miałem krótką przerwę13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Na nie. Konto na forum od 27minut. @Edit, do tego nie znasz regulaminu. Zakaz wypowiadania się we własnym podaniu. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez WaFen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avirama 5 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) No sory, ale gram z 5 h na serwerze a na forum teraz dopiero wszedłem złozyc podanie, bo duzo osób gra na ''czitach'' i chce pomóc serwerowi w rozwoju serwera Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Avirama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ty sobie żarty robisz? Składasz podanie nie mając ani jednego wymagania, link do GT serwera, (tam gdzie jestes w 'top players' i pokazuje twoje godziny) a nie konto na GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi