SwiRusek 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nick:SwiRusek.!Link do SSów:BrakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : pinoki[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 37.152.19.74 '[AMXBans] ========================================Serwer:FFA MAPCYCLELink do bana: Zamiast linku zrobię opis z tego powodu że to nie mój BAN ! :/ Nie grałem dziś w cs'a, a gdy chce wejść na serwer wyskakuje mi kominikat, że dostałem bana o co chodzi pomóżcie Podałem równiez IP bo nie wiem o co w tym wszystkim chodzi jestem stałym graczem a tu nagle bany jakieś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 To zrestartuj router.UbTeam nie ma prawa ci dać UB, bo daje UB też cziterowi. Masz zmienne IP i po prostu w trafiłeś na IP jakiegoś typa, zrestartuj router lub skontaktuj się z usługodawcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi