WuZet 38 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: WuZet 2. Imię: Sylwester 3. Wiek: 20 lat 4. Znajomość Amx (0/10): 10 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): NIE 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/WuZet/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem kulturalny, miły, ogarnięty i bardzo skromny:P Nie no z tą skromnością to poleciałem po bandzie xD Lubię pograć w miłej atmosferze, pożartować, pośmiać się z ludźmi na serwerze, z ludźmi a nie z ludzi^^ Mam spore doświadczenie na stanowisku administratora, zawsze zgłaszam cziterów na u@. Obaliłem jednego kłamliwego admina Milorda, Ci którzy mają dłuższy czas na cs classic wiedzą o jakiej sytuacji mowa:) w sumie powinienem dostać vipa za to xD znowu ta skromność xD 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:1:19046411 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-12 godzin 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): poniedziałki, środy, piątki popołudnia oraz o każdej porze w weekendy 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: Ciężko powiedzieć dokładnie ile non steam, na steam od 2008 roku około 3 tyś godzin 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak, na kilki serwerach, myślę, że mogę podać chociaż sieć, ponieważ już nie istnieje. Owoce egzotyczne dokładnie to admin ffa only steam Edytowane 8 Grudnia 2014 przez WuZet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) + Stary wyjadacz ffa + Aktywny + Znany + Staż + Steam + Amx + Micro - Składka Wymagania spełnione, wiec myślę, że można dać szansę. @m0n3 chyba nie rozumiesz kilku rzeczy. Dybson w obecnej chwili NIE spełnia wymagań dlatego byłem na nie. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jestem na tak !+rozpoznawalny+wiek+dosiwadczenie+mikro+gt+staz+steam-składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rget. 8 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) NIE, powód brak kultury Edytowane 8 Grudnia 2014 przez f0rget. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Ty jestes kulturalny? Miales bana na tydzien za wyzwiska Filipka i cale CSC, juz nie wspomne jak po mnie jechales, obgadujac od najgorszych.Druga kwestia taka, ze slabo znasz sie na cziterach przyklad luffy.... Edytowane 8 Grudnia 2014 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) O wuzet bocie spojrzałem sobie na amxbans a widzę chyba z kilkanascie banów za obraze admina i to trwają od bardzo długo i widzę że nadal to się nie zmieniło bo nadal masz brak kultury po tym jak piszę forget, który też siedzi prawie cały czas niestety na nie ;/ Edytowane 8 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 jesteś rozpoznawalny grasz na serwerze dłuuuuugo albo jeszcze więcej masz doświadczenie zgłaszał mi cziterów czy to na steam czy to na u@ i się nie mylił krótko mówiąc jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 nie rozumiem jednej rzeczy? nie chcecie dac dla dybsona admina bo jest za duzo adminow ale juz dla wuzeta chcecie? zdecydujcie sie.. dajecie tez inne powody dla dybsona i rozumiem je ale gadanie ze jest za duzo adminow a zaraz inny gracz sklada podanie i juz wszyscy na tak troche dziwne. co do wuzeta ja jestem na tak. -wiek -aktywny (tyle ze jak dybson nie w tym tyg) -ogarnie na pewno moim zdaniem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kulturalny hmmmmm.. pomyślmy.. Jesteś bardzo nie miły i kulturalny w stosunku do mojej osoby (widać, że nie tylko do mojej). Jesteś bardzo wrednym graczem. Mimo że jesteś tutaj bardzo długo, jesteś rozpoznawalny, raczej z tej gorszej strony. Na serwerze również nie potrafisz zachować kultury.. Osobiście jestem na Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Ja też jestem na nie.. Przede wszystkim kultura, szacunek do innych graczy. Dostaniesz admina i co wtedy? Będziesz dalej wyzywał etc a tobie nikt nic nie powiem no bo kto sie rzuci na "admina"? NIE stanowczo @ Wuzet 12. Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury oraz ostrzeżeniem Cię w postaci warna. Pamiętaj o opcji "Edytuj". Jesteś śmieszny sam rozdawałeś mój nr na serwerze a teraz ze mnie próbujesz zrobić niewiadomo kogo? Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Kinga 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Kulturalny hmmmmm.. pomyślmy.. Jesteś bardzo nie miły i kulturalny w stosunku do mojej osoby (widać, że nie tylko do mojej). Jesteś bardzo wrednym graczem. Mimo że jesteś tutaj bardzo długo, jesteś rozpoznawalny, raczej z tej gorszej strony. Na serwerze również nie potrafisz zachować kultury.. Osobiście jestem na Nie. Ha ha bo byłem na "NIE" w Twoim podaniu. Spoko:D Pokaż ssy czy inny dowód na którym Cię wyzywałem czy byłem nie miły. Z filipkiem byłokilka spin i tyle, było minęło. Długo gram na FFA, przewija się tam masa ludzi więc logiczne, że nie każdy z każdym się dogada, nigdy 1szy nie wyzywam i nie obrażam więc nie rzucajcie słów na wiatr. JUŻ BYŁY ADMINISTRATOR MILORD twierdził, że wyzywam, nawet ssy podrabiane robił żeby tylko mnie oczernić. Darujcie sobie. Kinga: rozdajesz numer telefonu na prawo i lewo na serwerze a potem masz pretensje do ludzi, że dzwonią i jesteś na NIE z tego powodu. BEKA Natalja: podryw na steam Ci nie wyszedł, pośmiałem się jak wysłałaś zdjecie i też na NIE. BEKA Prywatne sprawki schowajcie w buty^^ Edytowane 8 Grudnia 2014 przez WuZet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Gdybys mial jaja bys sie przyznał, a ty chcesz dowodów. Posmiales sie i ja sie wlasnie smieje z ciebie jakiego chama i prostaka z siebie zrobiles. Kinga, nie widzisz tego foszka jaki strzelil na caly swiat probując nas za wszelką cene zrowac z ziemią? nie baw sie w jego gierki. Ps: odrobie warna, wiem za co on jest i nie zaluje, ze to napisalam. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez natalja 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarunia96 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 jestem na Tak! +steam +aktywny na serwerze +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jestem na Nie -Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masz warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi