Rotmistrz 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Chodzi o gracz prze luj http://forum.cs-classic.pl/topic/27386-ssy-prze-luj/ Chodzi o to, ,że ssy nic nie pokazują a koleś wygląda jakby grał odpalony.Wh.Widać to moim zdaniem(chodź mogę się mylić) tu: http://341455.node25.pukawka.pl/hltv-1412081352-de_westwood_newstyle-1418043120-1418044440.zip i wczoraj w nocy na assault: http://341455.node25.pukawka.pl/hltv-1412072203-cs_assault_upc-1417986180-1417987500.zip Assault chociażby moment zakończenia mapy jak wyczaja kolesia, który jest pod mostem. Daję administracji do oglądnięcia.Mogę się mylić chodź koleś wygląda mi na podejrzanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Co wy się go tak uczepili ? może z kimś na TS`ie / skaypie rozmawia ? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wybacz ale jeśli siedzi z kimś na ts lub skype jest to traktowane jak wh i kończy się to banem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dobra nie wypowiadać się jak nie oglądaliście demka!!!Tylko osoby, które grały bądź oglądały demo mogę się wypowiadać.Dwa czekam na opinię innych adminów i H@ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 zgłoś to, opisz akcje i zobaczymy, możliwe jak mówisz że ma anty screeny, bo coraz więcej osób co widze teraz 'wyposaża' się w coraz lepsze cheaty, anty ss choćby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Siwy po to ten temat demka są podane ja grałem i obserwowałem tego gracza raz dostał ssy nawet i nic nie pokazały.Teraz czekam aż ktoś oglądnie.Dla mnie ewidentnie na WH gra.A jeśli chodzi o konkretną akcję to podam ale demko tak to oglądne. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Rotmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 To demko, jest dobre bo też od dłuższego czasu oglądam i nie możliwe jest to że by nic nie miał bo widzi mi ninje przez pół mapy a ss są czyste, zrób temat w zgłoszeniach opisz akcję i zobaczymy. Temat zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi