Śmierć Pułkownika 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Super, właśnie dostałem bana podczas gry na FFA z powodu WallHack+Aimbot i znów na nick RambO-KomandO, choć grałem jako Smierc Pulkownika. I w ten o to sposób mam bana już na wszystkich waszych serwerach... Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=111898 tu jest niby ban na nick Smierc Pulkownika, ale w konsoli jest to samo co udostępniałem we wcześniejszym poście. Widzę, że zbanował mnie admin dr hajs, więc porozmawiajcie z nim o co chodzi...może sam nawet nie wie, że mnie zbanował... To mam w konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : RambO-KomandO [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1973824930 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.101.35.170 ' (podaje IP ponieważ moje jest inne...co innego w konsoli i co innego na AMXbans) [AMXBans] ======================================= Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Śmierć Pułkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 dostosowales sie do wskazowe, ktore Ci pisalam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmierć Pułkownika 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie, ponieważ grałem tylko na FFA, na którym nie miałem bana, ale w tej sytuacji będę chyba zmuszony przeinstalować CSa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeżeli instalacja innego cs'a nie pomoże, trudno. My też nie pomożemy. Zamykam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi