Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nick:Horo X MagiKLink do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Serwer: mój drLink do bana: brak Ciekawostka, wchodzę na serwer i banan. Przyznam się bez bicia, że nawet nie zdążyłem podpaść adminowi :c. Ktoś coś? Bana w amxbansie nie znalazłem. Może ban na nick? Tylko jak, od kogo, za co? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 znajdź siebie w banned.cfg listip.cfg i usun, powinno cie ;puścić' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Okej puściło . wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Załatwione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi