Skocz do zawartości

Skarga SANEPID :D

krrooopek

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: krrooopek

2.Nick admina/gracza który zawinił: SANEPID :D/Koala
3.Admin/Gracz :  SANEPID :D/Koala
4.Data i godzina: 8.12.2014 21:10 ?
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 
6.Opis sytuacji: Mapa De_nuke, początek rundy, kupiłem awp, wybiegam z respa tt na prawo na dwór, rzucam fb od skałki i pechowo oślepiam siebie. Po chwili zauważyłem, że oślepiłem 3 swoich w tym niestety admina :( Skończyło się banem na 30 MINUT!!!!! Bez ostrzeżenia, to był pierwszy fb. Nawet nie zdążyłem przeprosić. A teraz albo nieznajomość regulaminu a wraz z tym nerwowy admin, bo:

2.6. Utrudnianie gry innym graczom w jakiejkolwiek formie, która zostanie zgłoszona ( Rzucanie flash’a na respie, rzucanie flash’a specjalnie by oślepić gracza w tej samej drużynie, blokowanie, ustawianie się cały czas przed celownikiem strzelającego, specjalne przedłużanie rundy w postaci nie plantowania paki/nie zabijania przeciwników). [1. Ostrzeżenie. 2. Kick. 3. Ban 5 minut – 1 dzień].

Przy czym nie był to fb specjalny więc skarga jak najbardziej uzasadniona.

wiem ale to jest utrudnianie gry więc cóż rzuciłeś flesza swoim prawie na respie. Wiem jestem nerwowy ale takie coś denerwuje idziesz sobie początek rundy i nagle flesz od swojego to naprawde denerwuje i ja sie nie patyczkuje tylko od razu ban. nawet jakbyś mnie nie oślepił to zobaczyłbym że oślepiłeś innych którzy by pisali na u@ żebym coś z Tobą zrobił a po za tym ban minął był na 30 min przepraszam za niego ale to było denerwujące i to bardzo

kropek napisałem prawie na respie zrozum że to denerwuje regulamin regulaminem a gra grą a co ty byś zrobił jakby ciebie któryś prawie na respie oślepił ty byś go zwyzywał pewnie albo pisał na u@ o bana dla niego

hajdzik wiem popełniłem błąd jeszcze raz przepraszam

Edytowane przez SANEPID :D

Żadne wyłumaczenie... Nie ważne na ile ban ale za co? na jakim respie? Tym bardziej chyba stosujemy się do regulaminu a nie kreujemy własny. :/

Edytowane przez krrooopek

Jeszcze wyprostujcie Mazeq'a bo wylatuje do mnie z tekstami w cs'ie "chcesz wyjsc i nie wrocic?" i inne (wszystko w logach). Co niektórzy młodzi admini poczuli się bogami...

Młodzi? jeżeli chodzi Ci o staż w adminowaniu to spoko jestem młody,ale jeżeli o wiek to sobie wypraszam. to że jesteś o nwm 2-4lata starszy to nie znaczy że jestem młody dla Ciebie ziomek.

Jeszcze wyprostujcie Mazeq'a bo wylatuje do mnie z tekstami w cs'ie "chcesz wyjsc i nie wrocic?" i inne (wszystko w logach). Co niektórzy młodzi admini poczuli się bogami...

Jeżeli uważasz, że zachowanie admina było nieadekwatne do zaistniałem sytuacji, stwórz nową skargę wraz z dowodami.

wiem popełniłem błąd jeszcze raz przepraszam

Uznaję temat za wyjaśniony oraz przypominam o informowaniu graczy przed zbanowaniem, gdyż nie wszystko co robimy musi być specjalnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności