krrooopek 35 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 1.Twój Nick: krrooopek 2.Nick admina/gracza który zawinił: SANEPID :D/Koala 3.Admin/Gracz : SANEPID :D/Koala 4.Data i godzina: 8.12.2014 21:10 ? 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Mapa De_nuke, początek rundy, kupiłem awp, wybiegam z respa tt na prawo na dwór, rzucam fb od skałki i pechowo oślepiam siebie. Po chwili zauważyłem, że oślepiłem 3 swoich w tym niestety admina Skończyło się banem na 30 MINUT!!!!! Bez ostrzeżenia, to był pierwszy fb. Nawet nie zdążyłem przeprosić. A teraz albo nieznajomość regulaminu a wraz z tym nerwowy admin, bo: 2.6. Utrudnianie gry innym graczom w jakiejkolwiek formie, która zostanie zgłoszona ( Rzucanie flash’a na respie, rzucanie flash’a specjalnie by oślepić gracza w tej samej drużynie, blokowanie, ustawianie się cały czas przed celownikiem strzelającego, specjalne przedłużanie rundy w postaci nie plantowania paki/nie zabijania przeciwników). [1. Ostrzeżenie. 2. Kick. 3. Ban 5 minut – 1 dzień]. Przy czym nie był to fb specjalny więc skarga jak najbardziej uzasadniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) wiem ale to jest utrudnianie gry więc cóż rzuciłeś flesza swoim prawie na respie. Wiem jestem nerwowy ale takie coś denerwuje idziesz sobie początek rundy i nagle flesz od swojego to naprawde denerwuje i ja sie nie patyczkuje tylko od razu ban. nawet jakbyś mnie nie oślepił to zobaczyłbym że oślepiłeś innych którzy by pisali na u@ żebym coś z Tobą zrobił a po za tym ban minął był na 30 min przepraszam za niego ale to było denerwujące i to bardzo kropek napisałem prawie na respie zrozum że to denerwuje regulamin regulaminem a gra grą a co ty byś zrobił jakby ciebie któryś prawie na respie oślepił ty byś go zwyzywał pewnie albo pisał na u@ o bana dla niego hajdzik wiem popełniłem błąd jeszcze raz przepraszam Edytowane 8 Grudnia 2014 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Żadne wyłumaczenie... Nie ważne na ile ban ale za co? na jakim respie? Tym bardziej chyba stosujemy się do regulaminu a nie kreujemy własny. :/ Edytowane 8 Grudnia 2014 przez krrooopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 no powinno być najpierw upomnienie nie zależy czy to początek rundy czy koniec myślę ze upomnienie wystarczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeszcze wyprostujcie Mazeq'a bo wylatuje do mnie z tekstami w cs'ie "chcesz wyjsc i nie wrocic?" i inne (wszystko w logach). Co niektórzy młodzi admini poczuli się bogami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Młodzi? jeżeli chodzi Ci o staż w adminowaniu to spoko jestem młody,ale jeżeli o wiek to sobie wypraszam. to że jesteś o nwm 2-4lata starszy to nie znaczy że jestem młody dla Ciebie ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jeszcze wyprostujcie Mazeq'a bo wylatuje do mnie z tekstami w cs'ie "chcesz wyjsc i nie wrocic?" i inne (wszystko w logach). Co niektórzy młodzi admini poczuli się bogami... Jeżeli uważasz, że zachowanie admina było nieadekwatne do zaistniałem sytuacji, stwórz nową skargę wraz z dowodami. wiem popełniłem błąd jeszcze raz przepraszam Uznaję temat za wyjaśniony oraz przypominam o informowaniu graczy przed zbanowaniem, gdyż nie wszystko co robimy musi być specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi