Blanc1k 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Siema, straszne leszcze adminują na dd2 :D No cóż myślałem, że chociaż pliki będą w tga albo coś bo niemam ich po prostu, ale to jednak admin amfetamina chyba za dużo sobie zapodał bo nie nie zrobił mi ssów hahaha Panowie pamiętajcie, że jak ktos lepiej gra to nie znaczy, że ma wh haha Obadajcie sobie demko, w dupie mam to czy mnie odbanujecie bo i tak tu nie gram, ale jestem taki, że pofatygowałem się na tyle żeby udowodnic moją nie winonność, a tu taki psiku(ta)s P.S. Nie gram w csa pierwszy tydzień Nick: SiemaLink do SSów: NAPEWNO MA ADMIN AMFETAMINA Serwer: dd2Link do bana: Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Siema==== Zbanowane IP : 193.242.212.6==== Admin : AmfetaminA==== Powod Bana : na tym ip sa Aktywne Bany wytlumacz sprawe na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 12/09/2014 - 01 : 08 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wybacz że bez linku, jestem na telefonie i trochę ciężko by było : ), Na twoje IP są 2 bany 'Wstaw screeny na cs-Classic.pl Oba na ten nick- Multi2. Z dnia 17.07.2014 i kolejny 27.07.2014. Admini Kajman i Matheus banowali. A tu widać dobrze zbaniwał amfa , myślę że wszystko rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi