btnakaprorok 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Moj nick to Btn. nicku admina nie mam poniewaz dostale perma swiadkow ani screenow tez nie mam bo wiekszosc mnie wyzywala od cziterow opis sytuacji hmm dosc ciezko mi to opisac bo dostalem perma nawet nie wiem kiedy , admin po prostu posluchal ludzi i nie sprawdzil , nie dal ssow tylko odrazu zbanowal permem. Nie uzywalem zadnych czitow ! a moj problem ze stemem jest ciezszy poniwaz mieszkam w holandi mam holenderskiego lapka i nie moge zainstalowac na nim steama ... to ze ktos gra ns nie znaczy ze nie gral steam. wyskakuje mi blad przy instalizacji "unable to download steam.exe" nie wiem oco z tym chodzi , prosze o unbana bo nie moge wejsc nawet na moj BF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wzór prośby o UB Tutaj znajdź swój ban (AMX) I napisz w końcu poprawnie prośbę o UB w dziale "Prośba u UB". @Kolorowych przepraszam za wiadomość ale chyba lepiej mu pomóc niźli dawać okazję do 3 różnych bezsensownych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Bana znalazłem itp napisz w temacie o UB admin da demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 poszlo po modelu jak nic no ale jak chcesz moge demow wstawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Demo jak najbardziej sie nalezy., zeby udowodnić wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz prośbę o UB i tam proszę o rozpatrzenie sprawy poprzez rozpisanie demka przez Admina banującego. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi