aandziusiek ;* 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam, nie uważacie gdy zostałoby dodane kolorowe nicki przy temacie? Chodzi mianowicie tutaj o to : Wyglądało by to naprawdę dobrze i przyjemnie dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A tag szczerze to po co? xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może byłoby bardziej kolorowo.. jednakże czy estetyczniej? Według mnie zbędna zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aandziusiek ;* 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dla mnie to wyglądałoby bardzo dobrze. Zresztą można dać na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Było, na tym i na drugim stylu wyglądało to obrzydliwie, więc to wywaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mi się nie podoba pomysł, co by to w ogóle dało? Pewnie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi