Wile 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nick: Wileeeeeeeeeeeeeeeee Imię: Natan Wiek**: 18 Poziom na Diablo**: 39 i pare innych po 20+ Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 Mikrofon(Tak/Nie) Oczywiscie Składka(Tak/Nie)**: jak bedzie pare groszy to mozna przelac paypalem ;x [mieszkam w Angli to inaczej sie nie da xD] Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Wileeeeeeeeeeeeeeeee/193.33.176.199:27015/ Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: gram czesto na serwie i zawsze nie ma adma jak jest haxor albo ktos lamie regulamin ;x Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:59128164 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: duzooooo W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: co dziennie ;x Staż w grze Counter Strike 1.6: 11lat Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): oczywiscie mialem na innych i na wlasnych serwach wiem ze nie mam 5 postow ale wole nie nabijac bez sensu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gracz ogarniety, spedzający duzo czasu na serwerze, jedynie aktywność na forum do poprawy, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na Tak ;P ogarnięty + nołlajf + 10/10 amx+ aktywność na forum - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 widze cie na serwie, jak jesteś takim nol lifem jak thc to nawet swietnie, ode mnie masz tak, (aktywny, amxx, ) ogl wszystkie wymagania procz tej skladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Chodź wkurza tym Palkiem to ogarnięty jak mało kto.I da się pogadać Zapraszamy do drużyny.Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamciO. 1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Świr +Mikrofon + aż nadużywa wręcz Ogarnięty +Dużo czasu spędza na serwerze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddi 1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) JA jestem na tak Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Daddi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kawał chama, arogancki, często prowokuje graczy to pojedynków słownych, ogólnie jestem na tak Jest częściej na serwie niż HLTV, ogar amx, nic tylko się cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melisto 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Najlepszy kandydat na serwerze na admina jestem na wielkie TAK dużo na serwie ogarnia ręczę za niego ----------------------=================TAK================------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czleka 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) jestem na nie, bo jest słaby Edytowane 9 Grudnia 2014 przez czleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Przyjęty. Pisz PW w sprawie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi