maikeru 176 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, mam problem z graniem w cs'a. Nie mogę wejść na żaden serwer. Odpalam cs'a wchodzę na serwer. zaczyna ładować się do 3 kresek i nic nie da się zrobić prócz alt+ctrl+delate. Nie wiem co się mogło stać bo wczoraj jeszcze grałem.Nawet boty próbowałem odpalić i tez się nie dało. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez maikeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Standardowe pytanie, robiłeś reinstall cs'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tak i nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 To zrób windowsa i tyle. Spróbuj przeinstalować CS'a na inną partycję. Zmień wersję CS'a (jeżeli masz Steama to wgraj ręcznie inny patch). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 sprawdz spojnosc plikow gry , powinno pomoc. Jak nie no to reinstal steama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Spróbuj przeinstalować cs'a na inna partycję jeżeli to nie pomoże usuń tego cs'a i zainstaluj może nowego jeżeli nie masz tego z naszego forum spróbuj z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzieki za pomoc ale nie mam steam a cs;a mam tego z forum Dziwne jest to, ze raz normalnie moge grac a raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzieki za pomoc ale nie mam steam a cs;a mam tego z forum Dziwne jest to, ze raz normalnie moge grac a raz nie. przy usuwaniu cs'a usuń wszelkie pozostałe pliki, które mogły zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 przy usuwaniu cs'a usuń wszelkie pozostałe pliki, które mogły zostać. Usunąłem wszystko co tylko się dało. Jutro/albo wieczorem ponownie ściągnę CS'A. Jeżeli to nie pomoże po prostu zakupię klucz do 1.6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi