lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kuleczki Rafaellokocham kocham < 33SKLADNIKI :20 dag masła 1 szklanka cukru pudru 2 jajka 20 dag wiórków kokosowych 2 opakowania herbatników (2 x 85 g) 5 dag orzechów laskowych SPOSOB PRZYGOTOWANIA : Miękkie masło utrzeć na puszystą masę, cały czas ucierając dodawać cukier puder i jajka. Na koniec do masy dodać wiórki kokosowe (około 5 łyżek wiórek odsypać) i wymieszać. Powstałą masę włożyć do lodówki na 1 godzinę. Herbatniki pokruszyć, dodać do masy i wymieszać. Z masy formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego, w środek każdej włożyć orzech laskowy. Każdą kuleczkę obtoczyć w wiórkach kokosowych (wcześniej odsypanych). Kuleczki schłodzić w lodówce. Podane składniki wystarczą na około 50 kuleczek. Smacznego.ZRODLO : SMACZNY.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kocham Cię za ten przepis :> Uwielbiam te kuleczki ale niestety są po 8-9 zł za 4 szutki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 amN, ja tez kocham jak i kokos i wszystko co z nim związane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dwie rzeczy dla których warto życ 1 . Kobiety2 . Ten Przepis ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Fajny przepis ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dobree . Mama umie zrobić, a ja nie ;c. A Ty, niezlyLOL., umiesz? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kuleczek nie umiem ale coś podobnego umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 bardzo smacznie wyglada ale Rafaello sa z wiórkami kokosowymi ;O Bleee... :DCos podobnego czyli co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 olez93, sześciany a co do przepisu, to może się skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Uwielbiam kokosy. ;d Zrobię w najbliższym czasie taki deser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Musze mame namówić żeby mi to zrobiła!! Dzięki za przepis P.S niezlyLOL Moja mama tez takie coś robi i nazywa to kokosanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Achtung, no ja tez tak to nazywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 niezlyLOL., hahaha, kwadratowe rafaello ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 spróbowałem i się zachwyciłem :DWarto było testować bo wg. mnie najlepszy przepis na tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zrobiłem i MNIAM ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dobre ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi