retry 59 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Mam taki problem, ponieważ nie wiem czemu ale zresetowało mi misje. Byłem już na samym końcu 1 rozdziału a dzisiaj wchodzę na serwer i ogarnęło mnie wielkie zdziwienie, gdyż zaczynam robić je od początku. Czy komuś zdarzyło się to samo albo czy ktoś wie co jest tego powodem ? Edytowane 10 Grudnia 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tak jak pisałem w propozycje, ja za misje nie odpowiadam. One kiedyś były edytowane przez Rybaka, tak by działały wam na 350 i ja do nich .sma nie posiadam, więc są jakei są i niestety mogą powodować błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja na twoim miejscu bym sie nawet cieszył bo jeszcze raz za nieduży wysiłek możesz dostać expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi