MaDn3sS 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nick : MaDn3sS Data Zdarzenia : 7.01.13 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : sn0wy Opis Sytuacji : ja mam tego dosyc , obraza ,wszystko krytkuje i to ma być global moderator Dowód : sb sn0wy` napisał: MaDn3sS, a mnie nie obchodzą takie osoby jak Ty.. niedorozwinięte umysłowo ^^ sn0wy` napisał: "se" fajna polszczyzna ;D weź się nie poniżaj bo wszyscy leją z ciebie . Od początku była namnie źle nastawiona a ja juz tego nie wytrzymuję "głupiomądra Viki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no ona jest jaka jestes : )) kazdemu czasami nerwy puszcza .. ale ty przesadzasz ..sam robiles multi konta i swojej własnej winy dostales 3 warny a teraz bawisz sie w głupie gierki ze niby siec zakładasz .. pomysl : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 omg.. ale dziecko z cb, sam ją sprowokowałeś skarga do zamknięcia ps. nie pisz "skarga do zamkniecia " od tego sa moderatorzy , ale najpierw musi przejsc to przez h@ : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Sam ją prowokowałęś , snowy taka jest :> I jak tam twoja sieć ? :-)A tekstów kierowanych do Niej już nie dałeś ? Dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak jak koleżanka i koledzy wyżej. Najpierw prowokowałeś ją a teraz składasz beznadziejne skargi. Pomyśl chłopie zanim coś napiszesz bo tylko robisz z siebie pośmiewisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 O mój Boże. Wiedziałam, że doczekam się takiej chwili. Jestem na prawdę przewidywalna. Więc tak, popieram Państwo u góry, bo mają racje. Po co się zaczynasz? Najpierw mnie prowokujesz, sam na mnie piszesz jakieś teksty, to co mam robić? Dać sobą pomiatać przez osobę młodszą ode mnie? Przepraszam bardzo, ale jestem starsza, mam również wyższą rangę na forum od Ciebie i powinieneś mnie w jakiś sposób szanować i się stopować ze swoim bezczelnym zachowaniem. Poza tym jestem, jaka jestem - szczera! I o każdym z użytkowników mam swoje zdanie, a o Tobie najbardziej negatywne, ze względu na to co robisz na tym forum.. i jeżeli myślisz, że będziesz odwalać takie rzeczy, a potem pisać marne przeprosiny to się grubo mylisz, bo nikt o tym nie zapomni i każdy będzie myślał o Tobie, tak jak należy. Nie wiem czy widzisz, ale na tym forum są osoby poważne i odpowiedzialne, a nikt z Administracji nie ma ochoty bawić się z takimi osobami w kotka i myszkę. Dla mnie skarga jest bez sensu Widać po niej, że ja jestem winna wszystkiemu - przepraszam bardzo, ale bez powodów nie miałabym zamiaru pisać takich rzeczy. Widocznie sobie zasłużyłeś na takie traktowanie, a Paweł sam widzi, co jest grane. Teraz będziesz się bawił w bezbronną osóbkę? Bardzo ciekawe, ale ja mam za dużo świadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 co do tego pawła wciągasz pare ludzi z rangi wyższej od cb albo równej z tb myśli tak samo jak ja. Że tylko krytykujesz i nic więcej i jestes "Vik głupio mądra " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 MaDn3sS, widać, że jesteś na tyle dojrzały, że masz mocne argumenty i faktycznie umiesz się wypowiedzieć co do skargi. Rozśmieszyłeś mnie w tym momencie, bo nawet nie wiesz co mi napisać. Wiedziałam, że taka osóbka jak Ty nie zrozumie co napisałam. I Ty chciałeś być moderatorem? Jak nawet nie umiesz poprawnie budować zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 MaDn3sS, za te słowa "Vik głupio mądra" nalęzą się przeprosiny dla snowy , ponieważ jest to dziewczyna/Wyższa rangą oraz jest starsza , wiec miej do niej szacunek :> Racja , nie umiesz budować poprawnie zdań , jak na swój wiek Nie używasz znaków interpunkcyjnych , nie zaczynasz zdań dużą literą . Teraz zacznie się spam do mnie że też nie używam ciągle , ale staram się :> Niechce mi się zwracać ciągle uwagi na to czy napisałem słowo ze znakiem interpunkcyjnym czy nie. Zrozum to że snowy taka jest , lubi krytykować i sie sprzeczać z Senroxem kto ma lepszy Niemiecki xD Skarga wgl bezsensu , sam prowokowałeś a teraz jak to ujeła snowy "Udajesz bezbronną osóbkę".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi