rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Możecie przestać sobie 'dogryzać' ? Takie zachowanie jest trochę nie na miejscu, nieprawdaż? Myślę, że można zamknąć ten temat bo sprawa z pingiem Headshota została wyjaśniona, reszta informacji znajduje się w propozycjach. Tu robi się tylko niepotrzebny spam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czemu dla Wafena tego nie powiem ? dlatego, że to nie jest taki upierdliwy, nadpobudliwy dzieciak jak Ty. bo to o tb sa te posty jakbys sie jeszcze nie zczail A wiesz że nie zczaiłem xd tak przy okazji przytocz jakiś przykład, gdzie dotyczy mnie ten temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 zaczynasz sie irytowac mrrr^^. lubie sie droczyc z takimi typkami ^^. dowidzenia panu. jesli mialbys choc troszke wiecej iq to bys napisal na priv ^^. ale tam juz taki "twardy" nie bedziesz :33. tutaj z tb dyskutowac nie bd pis jol ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pan Blocked ma takie iq a wysłowić sie nie umie. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie masz argumentu to nie będziesz dyskutować ? ) Jestem tak BAAARDZO zirytowany... idę się powiesić.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 natalja gdzie moj blad? ^^ (bo nie pisze polskich znakow? ortografow nie wale : 33 kitol tb juz nie odpowiadam zapraszam na priv to ci dam pare argumentow to jest ten podzial wlasnie. kitol zaczyna dyskusje ale natalja go broni ! uwielbiam to ^^. rewox co zrobil? staral sie uspokoic i mnie i kitola.. nie bral zadnej strony . to o tym wafen mowil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 natalja gdzie moj blad? ^^ (bo nie pisze polskich znakow? ortografow nie wale : 33 ortografów ? sam się ośmieszasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ah te aluzje XD. ja pier**** jakim to trzeba byc mozgiem zeby tego nie zrozumiec hahahahahahhahahahahahah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 blocked już niedługo poznasz co to znaczy polska roz***rdalalno** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 nastepny przyszedl . wiecej kolegow wolaj kitol:D. siemanko bo znowu "zlatuja sie" : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) już mi się skończyli, tylko tylu mam Edytowane 10 Grudnia 2014 przez KiToL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) @Wafen Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Bardzo bym CIę prosił o oczyszczenie skrzynki na forum, niestety nie zauważyłem tego "nie" i zbyt okresowo zareagowałem. W każdym razie najmocniej Cię przepraszam za moje słowa. Blees you! Edytowane 10 Grudnia 2014 przez WaFen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Możecie skończyć już? Prosiłem o to wczesniej ale jak widzę wszyscy mają wywalone. Proszę o ukaranie warnem użytkowników, którzy pisali tutaj bezsensowne i niezwiązane z tematem posty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dobra Dobra koniec spamu on i tak ma już dość problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @rewox mogę dostać tyle warnów ile napisałem tutaj postów, jestem gotowy stracić swoją posadę, ale mój ulubieniec na pewno nie będzie tutaj szczekał. @Wafen Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 kitol hajdzik wcale nie szczeka.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Temat dotyczył pingu konkretnego admina, dlatego każdy bezsensowny post uznawałem za 1 warna. Proszę o szybkie odpracowanie go/ich przez administratorów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi