ak^^misiek__47 9 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 1. Nick:ak^^misiek__472. Imię:Michał3. Wiek: 184. Znajomość Amx: średnie ale mam już zaoferowaną pomoc w lepszym ogarnięciu tego.5. Mikrofon:Tak6. Składka:Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/ak%5E%5Emisiek__47/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:każdy kiedyś musi się nauczyć a szybko łapie i bardzo czesto jestem na serwerze.9. Czy posiadasz STEAM?:----10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: oczywiście ze dużoo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? :nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Amx to nic 30min roboty i umiesz najważniejsze rzeczy co do aktywność dobra widuję cię na serwie wiek itp na + bym zapomniał nadrób tylko aktywność na forum nie widzę problemu jestem na TAK Edytowane 10 Grudnia 2014 przez CWANIAKt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Długo na serwie, grał jeszcze wtedy gdy ja byłem adminem (moja wcześniejsza kadencja ) Pomoge ci w razie problemów z adminem boś nowy, zresztą każdy zaczynał kiedyś od początku To cie nie dyskwalifikuje, wszystko jest ok z wymagań , jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem na tak: +długo już gra na serwerze +mikro +ogarnia temat +wiek +miła osoba neden minus to amx, ale ja też zaczynałem swoje pierwsze adminowanie na tym serwie i widać, że ogarnięcie tego tematu to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 - miły - kulturalny - ogarnięty - micro - wiek - bardzo długo na serwerze - znany i lubiany Na Tak //tak offtop to w punkcie 8 niezbyt siebie opisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 troche za bardzo sie pospieszyles z tymi postami na forum i nie wszystkie sa takie sensowne ale nie bede sie czepial bo czesto grasz ;d na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem na Tak. Miły, długo już gra, ogarnięty, wiek i na dodatek GOROL!!! A amx to jest chwilunia... A co się będę rozpisywał jak wszystko wyżej już podane NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Na tak, aktywność na serwie masz dobrą, ogarnięty też jesteś. Amxmodmenu ogarniesz w 2min a tam masz prawie wszystko co potrzebne, steam to też minus, ale dasz rade i bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Przyjety. Napisz.do mnie.na gg w celu dodania admina oraz.naucze.cie.amx'a /close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi