™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nick: Ho0li Opis problemu: Nie mogę odpalić csa wyskakuje taki błąd: " Nie udało się uruchomić gry (nieznany błąd)" Screenshoty: brak Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : steam: robejro Inne: Próbowałem już reinstala csa i steam jeśli macie to pisać to już nie piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 próbowałeś przeinstalować cs'a na inną partycję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tak kompa resetowałem parę razy nawet i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a nie zmieniłeś czasem grafiki ? np. na d3d lub software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Niestety nie zmieniałem. Można zamknąć naprawiłem. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Ho0li Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi