Skocz do zawartości

SKARGA NA ADMINA

KS Dybson

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: KS DYBSON VK

2.Nick admina/gracza który zawinił: StarLord
3.Admin/Gracz : StarLord
4.Data i godzina: 11.12.2014 - 18:47:43
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Dowody powiedziałem na początku ŻEBY ZBANOWAŁ GOŚCIA co na respie rzucił FLESZA i on nie dostał bana!!! a ja co powiedziałem kilka słów niekulturalnych o-drazu na 24h!!  a gość dalej sobie gra i nic!! Dzięki FFA

Edytowane przez KS Dybson

dostał kicka po widziałem jednogo flesha odrazu po rozpącieciu rundy, ty zatomiast dostałeś za obrazę na godzinę bo obrażałęś go od różnych a potem mnie i CI się przedłużyło :) Więc długość bana jest odpowiednia do regulaminu :)

3.1. Surowy zakaz obrażania innych graczy w jakikolwiek sposób. [ban 1 godzina – 1 dzień].

Edytowane przez JamesRodriguez
  • Like 1

problem jest taki że amxbansie nie widać kicków a kicka dostał po twoim banie i potwierdziasz to że obrażałęś nazywająć obrazek "Hames CWEL" :)

NIe będę pisać kolejnych postów żeby spamu nie było po pierwsze to nick innego typa to był excalibur i ty chcesz mnie wrobić teraz sam siebie robisz za przeproszeniem idiotę, Shadow proszę CIę zamknij temat bo sprawa wygląda wyjaśniona a po drugie kolega nie umie się też zachować :)

i kolejna sprawa twój ban jest z gdzieś z 18 a typek dostał o około 20 bana to jak po 20 minutach dostał za ping ? :)

a tu link do bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=113167

Człowieku ja wszystkiego nie widzę jak to było w przeciwnej drużynie albo gdzieś gdzie mnie nie było nie mogę nic zrobić bo na słowo każdy może powiedzieć taka prawda a to że oni to widzieli to inna sprawa

Edytowane przez JamesRodriguez

<a href=http://zapodaj.net/79e356bf27429.bmp.html>Hames.bmp</a>

Dostał za PING po jakiś 20 minutach na SERWIE HAMES  chcesz ze mnie IDIOTĘ ZROBIĆ??

Wybacz, ale kompletnie nie rozumiem tej skargi oraz Twojego argumentu, że ban za ping był parę minut później.

Nie przewidujesz takiego rozwoju wydarzeń, że po Twoim wyjściu z serwera gracz został wyrzucony, a następnie wrócił i przez wysoki ping po pewnym czasie został zbanowany?

tak oczywiście dostał... z James już tak kilka razy było rzucali Flesze i nie dostali banów a wszedł odrazu  chyba Koala albo Gimbus i dał gościowi KICKA.. A z resztą dawaj więcej admina 15 latkom na 100% dobrze wyjdziesz ;)

Jeżeli nikomu nie wierzysz proszę o obejrzenie demka z tej mapy:

http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1412111831-de_mirage-1418319060-1418320200.zip

17:28:  Kick za utrudnianie gry dla gracza: eXcalibur

Ktoś tu ma ból dupy, że nie pogra przez 24h xD

Możesz sobie darować zbędne komentarze nie wnoszące nic do skargi?

Edytowane przez S}{aDoW

2u9076o.jpg

Żartujesz sobie? Powinieneś jeszcze dostać bana na dodatkowy dzień za próbę kłamstwa i wyłudzenie Vip'a. Rozumiem, że się Wam podobają modele oraz jego możliwości, ale zostawcie minimum godności.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Gracz dostał kick'a. Skarga niesłuszna.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności