``N!corette 6 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:|-Master.Mp3-| 2. Imię:Krystian 3. Wiek:14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak ale bez mutacji :/ 6. Składka (Tak/Nie):Nie, ale mam steama. 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=%7C-Master&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Myśle ze jestem miły, uczciwy, pomocny i sprawdzę się w roli admina 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak ale podam na priv 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 2 do 3 godz. albo więcej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):13-16 12. Staż w grze counter strike 1.6: niecałe dwa lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Edytowane 12 Grudnia 2014 przez ``N!corette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 3. Wiek:14 Jak dla mnie za mało lat na admina. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Myśle ze jestem miły, uczciwy, pomocny i sprawdzę się w roli admina Ale wypociny napisane.. Jak patrze w poprzednie podanie to niezbyt cieszysz się opinią. Na nie - powody wyżej. Ogólnie to podanie jest jak psu z gardła wyciągnięte. PS. Daj czcionkę 72 bo mamy problemy ze wzrokiem :facepalm2: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na nie, powody : -wiek, -ostatnio byłeś mało aktywny, co widać w GT, -nie rozpisałeś się w 8 punkcie Tak jak Destroyer daj jeszcze większą czcionkę bo nie widzę tego. xD Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Na nie:-wiek-słaba aktywność-wymagania Edytowane 13 Grudnia 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja bym dał mu szanse ma doświadczenie był tutaj adminem na wiek można przymknąć oko forum oke , widać , że jesteś bardziej aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dziś jestem na nie. Powodzenia za tydzień. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi