AvoR 4 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: AvoR 2. Imię: Marcin 3. Wiek: 17 4. Znajomość amx (średnie dobre bardzo dobre) ewentualnie 0/10: 6/10 5. Mikrofon Tak/Nie: Tak 6. Składka Tak/Nie: Tak 7. Link do twojego GT: www.gametracker.com/player/AvoR/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz siebie oraz dlaczego ty masz zostać adminem: Mam na imię Marcin mam 17 lat uczęszczam do Technikum kierunek energia odnawialna w Bydgoszczy, Moje hobby to różnego rodzaju sporty , uwielbiam łowić rybki. Dlaczego ja mam zostać adminem ? Chcę dotrzymać porządku na serwerze znam się na tym adminowałem wiele razy niestety przez to, że brakuje adminów ubywa nam sporo graczy a ten server jest jeden z lepszych nie chcę żeby upadł mutacja jest mikrofon jest ogar jest Myślę, że sprawiłbym się w roli admina. 9. Posiadasz Steam ?: To jest wlasnie - nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie do 6/7H 11. W jakich godzinach grasz (robocze weekendy): I weekendy i dni robocze od godziny 15 - 00:00 / 1:00 12. Staż w grze Counter Strike: Spory grywałem w tę grę gdy miałem 8 lat 13. Czy byłeś już adminem: Tak na wielu serwerowniach i o dziwo nie doświadczyłem w tej roli jeszcze ani jednej skargi PS: Tak wiem konto do podania itd. Ale naprawdę strasznie brakuje adminów dziś naprzykład przed 4/5 map grał koleś na aimie i z 22 osob zrobilo się 8.. Chcę pomóc Administracji w pełnieniu tej roli. Z góry dziękuje za pozytywne i negatywne wypowiedzi Tym bardziej potocznie mówiąc jestem no lifem więc przez długi czas będę starał się utrzymać porządku na serwerze. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez AvoR 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas 4ever 1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 uważam że Avor bedzie dobrym adminem tak samo jak jest dobrym graczem, nie mial żadnych zatargów a innymi graczamii i przestrzega wszystkich regulaminow oraz w miare mozliwaos zwraca uwage innym nowoprzybylym graczom servera , oddaje swoj pozytywny glos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs:D 3 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem na wielkie TAK ! Brakuje Adminów a AvoR jest bardzo ogarniętym graczem. Więcej pisać nie muszę Wojtas to dobrze ujął 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buch w pluco 1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem na Tak Avor jest spoko i nadaje sie na admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Również jestem na Tak. Ponieważ jest mało adminów na serwerze można z nim pogadać popisać widuję go codziennie na serwie gra dużo. Moim zdaniem będzie ogarniał i przynajmniej ubędzie trochę cziterów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Amx 6/10 chociarz miałeś admina kilka razy? Key... Reszta wydaje się w porządku. Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Kolego fakt faktem biegał czit 3 mapki, ale ty też sie odpaliłeś. Zaraz wrzuce demko do odpowiedniego działu. Pozdrawiam - BlazE demko: http://forum.cs-classic.pl/topic/27635-demo-avor-cod-350/ Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Ketelerel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUHA 2 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Niech będzie Ci to tak ale to pisze to ze względu na to, że na codzie nie ma praktycznie adminów, a jak są to się lenią ;x Jestem za okresem próbnym, ale żeby nie było jak inni admini, dostają adma, później przestaję grać lub zgrywa "koxa"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Jak dobrze, że adminowi nie jest potrzebny słownik, skoro tak marzysz o tej prerogatywie to niech Ci będzie - za. btw: jak można grać całymi dniami na kompie, życia nie mosz? Edytowane 12 Grudnia 2014 przez siusiak2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Namawiasz graczy do wypowiedzenia się w podaniu i nie stronisz od wulgaryzmów. A poza tym nie spełniasz wymagań. Jestem na Nie. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 na NIE , nie dość że ja wrzucałem hltv na których widać że czituje , to jeszcze dzisiaj następna osoba złożyła na niego skargę, że też czituje , koleś nie powinien dostać adma, ale perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/27650-demoo-avor/ Można panu podziękować za gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi