AvoR 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: AvoR Link do SSów: http://www34.zippyshare.com/v/63943586/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*: -- Serwer: Cod 350 LvL Link do bana: http://forum.cs-clas...650-demoo-avor/ Wyjaśni ktoś tę sprawę ? Na ss jest moje IP. Nie rozumiem tego zajścia w regulaminie jest cos o tym ze jak sie tlumaczy, ze ktos ma takie samo ip jak ja to odrzuca się Ub ja mam całkiem inną sytuację ktoś gra na moim koncie a ja mam na to dowód.. 79.184.87.29 - To jest ip zbanowanego Na ss jest moje. Jeśli miałbym zmienne ip to bym nie mógł wbić podejrzewam ze cheaterów banujecie na Konsolę. Proszę o wyjaśnienie sprawy Jeśli sprawa się wyjaśni prosiłbym również o zmianę hasła na moje konto. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez AvoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jezeli to inne ip niz zbanowane powinieneś normalnie wejsc na serwer.Gracz o nicku Avor zostal zbanowany i nic juz tego nie cofnie. Jezeli ktos gra na twoim koncie proponuje rezerwacje nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AvoR 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Mam wejść normalnie na server i grać ? + Chodzi o to, że mam rezerwacje nicku i nie mam pojęcia czy jakiś kumpel podpatrzał hasło czy jak no nie mam pojęcia. Czyli mam teraz wejść na server i ci powiedziec czy mogę wbić Mam tam Klase premium więc nie mam zamiaru grać na innym nicku. Proszę tylko o zmiane hasła i wszystko powinno być ok. I kluczowe pytanie jeśli okaże się, że to nie ja grałem wtedy będę mógł dalej grać na moim nicku AvoR ? Edytowane 13 Grudnia 2014 przez AvoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zrestartuj router i próbuj wejść na serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AvoR 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ale ja bez restartu routera moge wbić na server bo to nie moje ip zostało zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) 79.184.87.29 TO ip należy do ciebie, wchodziłeś na forum z takim IP wczoraj. Ban jest nadany prawidłowo. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez -_- Każda próba wejścia na aktywnym skończy się kolejnym banem, a twój nick zostaje zablokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi