Avirama 5 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 1. Nick:Avirama2. Imię:Maciek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak,ale przechodzę mutacje6. Składka(Tak/Nie):Jak będzie potrzeba wpłace7. Link do swojego GT**:https://www.gametrac...account/manage/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Adminem chciałbym zostać dlatego, że prawie żadnego admina nie ma na serwerze gdy grają na ''czitach''9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:7030226210. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: z 2-6 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8-16 , 16-23 a w dni robocze 14-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6:grałem z 3-4 lata i teraz na nowo zaczynam, bo miałem krótką przerwę13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Masz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Podanie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Na NIE - widziałem Cie zaledwie kilka razy na serwie - moim zdaniem wiek - podanie mnie nie przekonuje - JEST WYSTARCZAJĄCO DUŻO ADMINÓW Edytowane 16 Grudnia 2014 przez DeathSilence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na Tak: -Nawet Czesto Na serwie -Amx -Nawet Ogarniety Jedyny minus to Wiek Ale Mozna go dac na okres Probny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na nie, co do użytkownika wyżej napisał ze Cię widział zaledwie kilka razy na serwie, a on jest adminem to chyba widzi kto gra, co do podania, to słabe moim zdaniem powinno być bardziej rozwinięte, masz przekonać nas a nie podstawowymi rzeczami,np. ze czesto się gra itd, wiek myślę że dobry zależy jeszcze u kogo się on pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0w?! 0 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na Tak: -Często Na serwie -Amx -Ogarnięty -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na NIE. Mimo, że nie gram to powinienem cię widzieć już wcześniej jeżeli starasz się o @. Poza tym twoje podanie jest nie przekonywujące i świadczy o twojej dojrzałości. NIE ZASŁUGUJESZ NA TĄ FUNKCJĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na NIE za krótko jesteś z nami zaledwie tydzien. Malo wiesz o serwie jezcze i to jest twoja 2 próba , nie wiem po co sie pchasz na tego admin jest ich sporo. Nie podales poprawnego linku do gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeprokoksPolakKozzaK 6 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jestem na nie Nie podales gt Nie wiem poco się pchasz na tego admina skoro malo grasz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matix 0 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Na Tak: -Czesto na serwie -Amx -Ogarniety -miły -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyras3 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Na Tak:-Często Na serwie-Amx-Ogarnięty-Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) na nie: -wiek -brak linku do GT -jak dla mnie konto dla podania (7 postów z tego 2 to podania i 1 to odrobienie warna) Edytowane 19 Grudnia 2014 przez DawciOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na nie ponieważ -Wiek -Mała aktywność -Jest sporo adminów -Link GT -Słabe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na nie podanie nie chludne mimo, że nie gram na tym serverze po podaniu mogę stwierdzić czy się nadajesz 8 punkt wogóle mnie nie przekonał .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerge 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na Tak: -Często Na serwie -Amx -Ogarnięty -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 8 nie, 4 tak. z czego 2 osób wgl na serwie nie widziałem. Bardo mi przykro ale spróbuj za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi