Skocz do zawartości

Skarga na Fakel.

siusiak2

Rekomendowane odpowiedzi

Nick

siusiak2

Data Zdarzenia

13.12.2014 -(tj. dzisiaj)

Osoba/y na które chcesz złożyć skargę

Fakel

Opis Sytuacji

Więc cała skarga będzie opierać się na owym temacie - (http://forum.cs-classic.pl/topic/27627-podanie-avor/)

Jak to podanie, każdy wyraził swoją opinie, jedni w mniej subtelny sposób - drudzy w bardziej subtelny. Więc dostałem warna za swój post (spamowanie) w tym temacie, który GŁÓWNIE łamał podpunkty regulaminu (26,28) - przejdzmy dalej, więc napisałem PW do Fakel'a, w którym poprosiłem o podanie mi screenów innych osób, które złamały również te podpunkty, bo nie sądze, że zwarnował 3/4 osób wypowiadających się, a jak widać ich posty nie mają jakiegokolwiek głębszego odzwierciedlenia w podpunktach (26,28), więc odpowiedział wymijająco - jak to na persone, która faktycznie zrobiła błąd przystało.

WIĘC, w skrócie: żądam usunięcia warna, bądź udowodnienia mi, że reszta osób, które również złamały regulamin w podpunktach (26,28) dostały warna, bo to jest oczywiste faworyzowanie graczy jak i bycie stronniczym, a Fakel dobrze wiemy, że jesteś uczulony na punkcie, 28 w regulaminie, w którym trzeba podać 2 argumenty - a tutaj dowodzik uczulenia na ten punkt:

http://www.iv.pl/images/48357273439835602960.jpg

pozdrawiam.

Dowód

nie w tej sytuacji

Edytowane przez siusiak2

• Właściciel

Po 1, moderator nigdzie nie musi wklejać ci screen'ow osób, które zwariował, bo to nie twój interes. Ty warnów nie widzisz, więc widocznie ja podjąłem taką decyzję byś ty ich nie widział. Dostęp do warnów ma tylko osoba poszkodowana i moderatorzy.

Po 2, regulamin złamałeś? Złamałeś, więc nie masz prawa prosić o usunięcie go.

Moderator postąpił słusznie, zgodnie z nowym regulaminem jak i starym. Skoro warny nie są publicznie dostępne, to widocznie nie masz ich widzieć.

• Like 2

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Skarga niesłuszna.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności