Selfie 10 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nick: J3Link do SSów: Nie ma Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : J3 ==== Zbanowane IP : * ==== Admin : Hajdzik ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/12/2014 - 21 : 43 Serwer: [FFA][MAPCYCLE] Cs-Classic.plLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=113756 Chciałbym wyjaśnić sprawę przez którą dostałem ab, a mianowicie dowidziałem się, że ktoś dostał bana za "czitowanie" na takie samo ip jak moje, gdy ja nie gram na "czitach"(i nikt przez ostatni czas nie korzystał z PC) tak więc nie wiem skąd tam moje ip, ale prosze o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Masz zmienne IP, do adminów . proszę się nie kierować np. 80.50.63.106 - to jest IP zmienne. np. 188.155.200.195 to jest stałe IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi